červené a čierne drôty 200meter/veľa 2pins kábel drôt rozšírenie AWG22 pre LED jednofarebné pásy svetla doprava zadarmo

€29.13


Informácie O Produkte

AWG22 Vodiče pre LED pásy

Upozornenie 1: pošleme 2reels 100M/cievky alebo 1reel 200 M/v závislosti veľa našich zásob. Ak si mysli balík, prosím, aby starostlivo. Ďakujem.

Upozornenie 2: Ak sa rozhodnete Rýchlo Expresná doprava spôsobom, alt hough je doprava zadarmo na link, my vám ukázať Skutočnú Hodnotu Plus Poštovné C ost na CI , potom by ste platili menej na vlastné povinnosti. Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, nechajte ju pred/po nákupe. (Ak chcete, ŽIADNA Daň, zvoľte si, prosím, ČÍNA PRÍSPEVOK)

Sme nie je zodpovedná za spory spôsobené tým vyššie uvedených podmienok. Vďaka.

Obrázok:

Záruka:

1.Poskytujeme záruku na 2 roky pre tieto kovania proti vady materiálu a/alebo spracovania. Táto lehota začína plynúť odo dňa prevzatia tovaru a je platné iba vtedy, ak montáž je nainštalovaný v súlade s pokynmi a miestnych predpisov. V prípade chybného materiálu alebo spracovania sa nachádza v záručnej dobe, to musí byť vrátený dodávateľovi s detailmi a doklad o pôvodnú dodávku a nákup dátumy.

2.To je kupujúci, ktorý je zodpovedný za prichádzajúce nákladnej dopravy.

3.Záruka sa stane neplatné, ak zložiek boli manipuloval, zmenené alebo upravené v žiadnom prípade.

Spätná väzba:

1.Vážime si zvolíte naše produkty.Ak ste spokojní s našimi kvality a služieb láskavo dať dobrú rýchlosť a odozvu po transakcia ukončená.

2.Prosím, porozprávajte sa s nami súkromne dopredu, ak ste našli nejaké problémy alebo máte akékoľvek sťažuje,budeme sa snažiť v našich silách, aby make-up a vyriešiť problém.Prosím, že dvakrát pred tým, než zlé komentáre.

3. Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky .vitajte, dajte nám vedieť.

AWG22 a AWG20:

Ak potrebujete AWG20(Hrubé jeden), skontrolujte prosím na nasledujúci odkaz:

červené a čierne drôty 100meter/veľa doprava zadarmo 2-pin AWG20 kábel drôt rozšírenie pre LED pásy svetla jednu farbu USA$ 40.65 /veľa

100 metrov / veľa

200Meter 2PIN Drôtom doprava zadarmo AWG20 kábel drôt rozšírenie pre LED pásy svetla jednu farbu USA$ 60.78 /veľa

200 metrov / veľa

červené a čierne drôty 500meter/veľa Doprava Zadarmo 2-pin AWG20 kábel drôt rozšírenie pre 3528 5050 jednofarebné LED pásy USA$ 118.68 /veľa

500 metrov / veľa

Štítky: drôt awg, 36 drôt awg, 22 awg vodič, fep drôt, awg22 drôt, smalt line, kábel vretena, 20 prierez kábla, awg22 kábel, 1007 drôt.


( 0 Hodnotenie )

Počet