Multifunkčné Vratné Videl Adaptér Nastaviť, Zmeniť Elektrickú Vŕtačku Do Prípravok Kovové Súboru Fréza Vŕtať Prílohu pre Drevo, Kov Rez

€14.96


Poznámka: Odporúčaná Rýchlosť Elektrickú Vŕtačku je 800~1500

Funkcie:

1. Efektívne a Bezpečné: Bezpečnosť pílenie, účinne zvýšiť efektivitu vašej práce, pohodlné na používanie. Táto elektrická píla adaptér zmenili všeobecné elektrickú vŕtačku do vratné videl prípravok videl kovové súboru. Je ideálny pre drevo a rezanie kovov.

2. Univerzálne Uchytenie: Na elektrickú vŕtačku hnací hriadeľ je tvar, ktorý sa zmestí väčšina elektrickú vŕtačku na trhu, s upevňovaciu schopnosť 6mm. Vymeniteľné pílového kotúča, môžu byť nahradené väčšina pílových listov. Pre rezanie dreva, dlažba, stropný rada, mäkký kov, sklo a ďalšie.

3. Robustné a Pevné: Na vratné videl adaptér je vyrobený z plné kovové telo, vysoká životnosť a vysoká účinnosť, ušetriť čas a námahu.Kompaktné telo spĺňa požiadavky ergonómie, rukoväť a front-end ručný pozície sú oboje zabalené do mäkkej gumy, zvýšenie pohodlia pri práci.

Úvod:

Funkcia One: Zmena prechode Do píly s vratným dreva, kovov pílové listy

Funkcia Dvoch: Zmena vrták Do Prípravok Videl s drevom Prípravok Videl tesárstvo pílového kotúča

Funkcia Tri: Zmena vrták Do kovu súbor

Špecifikácia:

Dĺžka: 292mm

Vhodné pre elektrickú vŕtačku

Farba: Čierna

Package Zahrnuté:

1 x Nezávislé Base

1 x Rukoväť

3 x Vratné Pílové listy

1 x Kovové Súboru

4 x Skrutky

2 x Kľúče

Poznámka:

1. Prosím, aby trochu chyba kvôli ručné meranie. prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2. Farba môže mať rôzne ako rozdiel displej, pls pochopiť.

Štítky: ryobi nástroj, rez plech, nibbler, videl, fréza plech, prílohu pre vŕtačky, elektrické vzájomnom videl, vŕtačka skladačka, vŕtačka nibbler, pre videl skrutkovač.


( 1 Hodnotenie )

Počet