Vákuová Filtrácia Príslušenstvo Top Nátrubok Na Vysávač Sací Filter Zariadenia Sklárskeho Piesku Core Rozpúšťadlo Sací Filter Hlavu

€16.13


Materiál: Vysoko borosilikátového skla

Vonkajší Priemer piesok jadro: 25 mm / 57 mm / 60 mm

Vnútorný Priemer piesok jadro: 20 mm / 40 mm / 43 mm

Veľkosť pórov filtra membrány: 30-50µm

Priemer filtra membrány: 25-60 mm, Tento výrobok neobsahuje filter membrány, ak potrebujete prosím kliknite na nákup. D iameter z 50mm je bežné použitie.

Použitie:

Použitie pre vákuové filtračné zariadenie, ktorého kapacita je 250 ml, 500 ml a 1000 ml ( Priemer 57 mm ), priemer 60 mm, je vhodný pre 2000ml a 5000ml, prosím, vyberte si ten, ktorý potrebujete. ďakujem.

Ako čisté sklo filter hlavu?

Neodporúčame ultrazvukové čistenie, ak je sklo filter hlava je upchaté, pretože ultrazvukové vlny môžu ľahko poškodiť dosky zo sklených filter hlavu. Odporúčame namáčanie v riedenie kyseliny dusičnej (koncentrácia o 35%), namáčanie asi hodinu, potom pranie filtra hlavu s vodou.

Poznámka:

Tento odkaz je len pre jeden kus filtračného hlavu, neobsahuje membránový filter, filter pohár, prijímať vodu, a iné veci. Venujte prosím pozornosť pri nákupe. Ak potrebujete viac o piesok rozpúšťadlo filtračné zariadenia prosím kliknite na nákup. Ďakujem.

Štítky: sklo filter roll, graco sací filter, sortie sklo filtra, sacie čerpadlo filter, karcher sacia hadica filter, sklo, filter rušenia, sklo tupý filter, kolo sací filter, sací filter gumy, sklo filter médií.


( 1 Hodnotenie )

Počet