Lagunamoon Prezidentských Zber Obama Clinton Bush Jr. Trump Joe Kúpeľ Bublina Gule Bomby Na Kúpeľnú Zjemňujú Pokožku Hydratujú

€2.97


FARBA-PRASKNUTIE PREDSEDA: Užite si zábavu vaňa s týmto veľký chlap bez ohľadu na to, on je najlepší alebo najhorší predsedu, aby vás. Zistiť jeho skryté farby vo vani. To môže byť veľmi zábavné a príjemné kúpele skúsenosti, ktorú som kedy dostal!

SKIN-MILUJÚCI & MYSEĽ-UPOKOJUJE: osviežujúci kúpeľ vystupoval týmto aurora vaňa bomba sa vír váš tlak preč, zatiaľ čo silný zložiek očistiť a vyživujú pokožku.

PRÍRODNÉ & SAFE: aurora vaňa bomba je plná starostlivo vybrané organické zložky. Žiadne ďalšie starosti o toxické chemické látky, ktoré sa poškodiť vaše zdravie. Naše minerálne soli, blato a esenciálnych olejov sú bezpečné pre všetky vekové kategórie a všetky typy pleti.

IDEÁLNY DARČEK: Toto je dar, ktorý robí každý smiať na narodeniny, April Fool ' s day, najnovšie politické udalosti a tak ďalej. Priaznivci alebo haters by ste blázon o nej! Prekvapte svojich blízkych s luxusné a zábavné spa skúsenosti.

CESTOVNÉ VEĽKOSŤ: Tento kúpeľ bomba sa cestovanie jednoduchšie pre vás, pretože je veľmi prenosné (okolo 3 oz.). Môžete použiť bombu sám, a svoj všestranný prezident môže vždy spolupracovať s inými kúpeľa s cieľom poskytnúť najlepší kúpeľ.

VEGAN-PRIATEĽSKÉ: Tento prezident vaňa bomba bude najlepší výber pre vás, ak chcete chrániť zvieratá. To je krutosť-produkt zdarma.

Vďaka čisté éterické oleje, ktoré obsahuje, vaňa bomba sa vôňa vaša vaňa s povznášajúci a skvelá vôňa. Nech farebné swirls zverte svoje starosti, preč, ako minerálne soli funguje magic na koži.

Deep-sea Minerálne Soli

- Olúpať a očistenie pleti

- Nechajte pokožku jemnú a svetlé

100% Prírodné Éterické Oleje

Jemný a rýchlo sa absorbujúce

- Doplnenie suchú pokožku

- Zmenšuje póry a zvýšiť pružnosť pokožky

Certifikovaná Bezpečnosť Produktu:

LAGUNAMOON Prezidentských Zber Vaňa Bomba prichádza s MKBÚ Bezpečnostný List vydaný spoločnosťou SGS Société Générale de Surveillance. Pre vašu bezpečnosť, sú ingrediencie FDA Food and Drug Administration schválené.

Ako Používať:

Kúpele: Naplniť vaše vaňou. Rozbaliť vane bomba a myšou. Užite si relaxačný kúpeľ pre 20-30 minút. Nie je potrebné opláchnuť opäť po kúpaní. Nie je potrebné pre telové mlieko buď.

Sprcha: Rozbiť vaňa bomba s tvrdými predmetmi. Aplikujte na pokožku a jemne vmasírujte. Opláchnite. Vaša pokožka zostane jemná a hodvábna.

Kúpeľ nôh & Strane Spa: Pomôcť vaňa bomba rozpustiť v povodí a dať ruky alebo nohy do nej na 15 - 20 minút. Užite si aromatherapeutic dávky esenciálnych olejov.

Produkt:

No-dráma Obama)

Čistá Hmotnosť: 96 g alebo 3.38 Oz.

Pán Clinton

Čistá Hmotnosť: 88g alebo 3.10 Oz.

Bush Jr.

Čistá Hmotnosť: 81 g alebo 2.85 Oz.

McDonald Trump

Čistá Hmotnosť: 98 g alebo 3.45 Oz.

Sleepy Joe

Čistá Hmotnosť: 76 g alebo 2.68 Oz.

Balík obsahuje:1 kus

Štítky: lampa soľ, vaňa bomba plesní, loptu kúpeľ, soľ shaker, ruky mydlom, tenké priechodiek, donald trump, tváre spa, vaňa zložiť, dážď sprcha systém.


( 4 Hodnotenie )

Počet