4 X 6M Vták Ochrany Čistá Záhrada Kuracie mäso Hydiny Rybník Heron Holub Oka Na Ochranu Rastlín, Zeleniny, Ovocia, Strom, Vták Net

€6.20


Odrážky:

1、Široko využiteľné: Táto sieť môže sa účinne brániť 99% vtákov z zničiť rastliny, ako sú ovocné stromy, plody, kvety, zelenina, kríky.

2、Praktické na Použitie: čisté môžete účinne chrániť zelenina, paradajky, jahody, čučoriedky a iné rastliny v prírode, záhradníctvo sietí, preč z vtáctva a králikov.

3、Viaceré Funkcie: čistý môže byť tiež použitý na pokrytie

4、Účinné Použitie: sito dizajn jemne chráni rastliny, pomáha opraviť rastlín, kvetov, a zabráni poškodeniu z hlodavcov a iných škodcov.

5、Kvalitný Materiál: Vyrobené z kvalitného nylonu materiálu, tepelne-odolné, oteruvzdorné a je odolné proti korózii, čistý, môže chrániť vaše rastliny vo väčšine poveternostných podmienok (dážď, krupobitie, vietor, vlhkosť, sneh). Nie je potrebné používať, môže byť uložený.

Špecifikácia:

Materiál: PE

Farba: zelená

Typ: vták-dôkaz net

Oka: o 15*15 mm/0.59*0.59 v

Veľkosť: cca 4*6m/13.12*19.69 ft

Váha: cca 180 g

Balenie Zoznam:

1*Anti-vták Net

Štítky: anti vták net, pre sadeníc hrniec, aventurin kameň, rast semien, okno oka sieťoviny, klietka lampa, filter koi, vták net, auto vtáčie krmítko, lacné kuracie plot.


( 1 Hodnotenie )

Počet