ÚDAJE ŽABA WIFI Video Herné Konzoly Podporu 4 Prehrávač Zabudovaný 3000+100 3D hry, hry Na PS1/PSP Retro Hry Konzoly Podpora HDMI

€63.75


WIFI Video Herné Konzoly Podpora HDMI Výstup

ÚDAJE ŽABA WIFI video hry radič prijme HDMI výstup dizajn a podporuje siete sťahovanie hier (k dispozícii na wifi verzia + non-wifi verzia (priamo vložený do siete káblom). Podpora HDMI pripojenie, vhodné pre 4K TV, HD high-definition kvalitu obrazu (1280*720p) môže poskytnúť kupujúci s lepšie vysokým rozlíšením obrázkov, aby ste si nájsť šťastie v hre bez toho, aby naštvaný, pretože obrazu problémy, neovplyvní Vašu príjemnú náladu! A môže podporovať až štyri osoby v rovnakom čase. Ak chcete hrať klasické hry s priateľmi alebo členmi rodiny, pamätajte, detstva a zdieľať šťastie, potom nenechajte ujsť a vybrať si to s dôverou! Môže splniť vaše požiadavky! Máme postavený 3000 +100 3D hry, ak si budete potrebovať hry zoznam, môžete kontaktovať predajcu získať hry zoznam!

K Dispozícii Vo Viacerých Jazykoch

Najnovšia generácia hernej konzoly, hrateľné globálnych kupujúci, a navrhnutý vo viacerých jazykoch. Systém podporuje Čínsky, anglický, kórejský, španielskeho a Japonského jazyka. Dá vám viac pohodlné a známe herný zážitok! Upgrade váš herný zážitok extrémne!

Podpora Siete, Stiahnuť Hry

ÚDAJE ŽABA má starostlivo pripravené 3000+100 3D detských hier pre kupujúcich. Spája veľa hier, a radi hry sa nikdy nezastaví! Dôležité je, že naše video herný ovládač môže podporovať MAME, GBA, centra wsc, lesné hospodárstvo a GB formáty. Ak sa vám nepáči naše vstavané hry, nebojte sa, to podporuje načítanie hry online (k dispozícii je wifi verzia + non-wifi verzia (priamo zapojený do sieťového kábla)), a uplatnenia na trhu má až 12 000 rôznych načítania hier. Rozhodne uspokojiť vaše potreby!

Ultra Vysoký Výkon

12-core CPU a č mas. Pamäť 4G+32G. Podpora PS1/PSP/centra wsc/SFC/PCE/N64/DS/MD/MAME/VOP/GBA/GB/FBA/FC a môžete uložiť hru pokrok kedykoľvek. Podpora turbo chladenie. To je, aby ste neporaziteľný a šťastný hrať hru! Ak použijete naše oficiálne zodpovedajúce rukoväť, nie je potrebné ho nastaviť, ale kupujúci môže zmeniť tlačidlá podľa svojich vlastných zvykov.

Podpora HDMI Výstup

Podpora HDMI pripojenie, vhodné pre 4K TV, HD high-definition kvalitu obrazu (1280*720p), už nikdy nebudete musieť starať o zlý obraz obraz a ich vplyv na herný zážitok! On môže urobiť viac ponorený v hernom svete! A tento hosť podporuje displeje s HDMI vstupom, projektory, atď. Ak nemáte displej s HDMI vstup, budete potrebovať adaptér. (Môžete nahradiť pôvodný HDMI s iným rozhraním monitor prevodníky, spoločná tie sú HDMI / VGA, HDMI k AV)

Podpora Viacerých Hráčov Hrať Na TV

Ak budete hrať hru sami, niekedy nájdete to menej zábavné. Ak ste ponorený do radostného hry s priateľmi, budete sa cítiť veľmi šťastný! Myslím, že táto hra stroj môže splniť vaše požiadavky. Môžete vaši priatelia pripojiť hru spoločne a zažiť radosť z hry spoločne. Ak chcete hrať štyroch hráčov režime, odporúčame, aby ste používali TV výstup, tak, že hranie je viac vzrušujúce! !

Rôzne Kombinácie

S cieľom uspokojiť rôzne potreby odberateľov, spojili sme a rovnakou herné konzoly, napríklad: Káblové 2 hráčov režimu, WiFi 2 hráčov režimu, WiFi 3 hráčov režime, WiFi Káblové 4 hráčov režime, Bezdrôtové 2 hráčov režimu a Bezdrôtové 3 hráči režim. Môžete si vybrať podľa vašej potreby je tu vždy pre vás!

POZNÁMKA:

1.Pamäťovú kartu je systém súborov karty a ROM inštalácia nie je podporovaný v súčasnosti. Všetky self-formátovanie a odstránenie pamäťovej karty súbory, je kupujúci na vlastné správanie, ktoré spôsobuje, že systém bude schopný začať, pripojiť sa na WIFI, atď. Tento obchod nie je zodpovedný. 2.Ako funkciám, ktoré podporuje čip boli maximalizované, nie všetky hry môžu byť podporované. Nekompatibilita jednotlivých hry je normálny jav, a tento obchod nemá prijať takéto spory odškodnenia. 3. Herné konzoly môžete stiahnuť iba 200 hry na potreby trhu. Po tomto, budete musieť kontaktovať náš zákaznícky servis na zvýšenie počtu prevzatí (každý herné konzoly môže len zvýšiť stiahnuť príležitosti 50-krát u väčšiny). Podporovať iba kupujúci, na stiahnutie hry v žiadosti trhu, nepodporujú pridanie hry manuálne. 4.Naše collocationhas testovaný a môžu byť použité na zlepšenie kupujúceho herný zážitok. Ak môžete rozobrať počítač a nainštalovať alebo zápas iné kľučky sami, to nemusia byť uznané. Toto správanie je kupujúci na vlastné ochotné správanie. Ak ste rozoberať stroj a spôsobiť výkonu stroja odmietnuť, našej predajni, nebude zodpovedný. Prosím, postupujte opatrne, ďakujeme za vašu spoluprácu.

Balík Obsahuje:

1 x Herné Konzoly 2 x Radič alebo 3 x Radič alebo 4 x Regulátor (možnosť) 1 x nabíjací kábel 1 x užívateľská príručka 1 x HDMI kábel Herné konzoly verziu a Radič štýl sú zasielané podľa vášho výberu

Dobrá Kvalita a Dobré Služby

Vážení zákazníci, pretože súčasné poradie je na vrchole, aby všetky logistické sklady sú takmer plné, a dopravné starnutia čas bude pomalšie ako sľúbil čas! Fenomén zákazníka parcely strata bude veľmi vážne, ovplyvňujúce čas normálnej dodávky! ÚDAJE ŽABA môže vrátiť na svoju stranu čo najskôr na svojho milovaného produkty. Urobili sme komplexné informácie o preprave starnutia a preprava bezpečnosť rôzne logistické kanály. Spolu s našimi skúsenosťami v posledných niekoľkých rokoch, si myslíme, že www.tantra-egypt.sk Stáť Doprava je najvhodnejší! Svedomie odporúča!

Štítky: video konzoly x, ovládanie ps1, hra retro, prípade ps vita, box retro herné konzoly, hra na psp, consol ps4 pro, dátum žaba, ps3 ovládač, psp mobilné herné konzoly.


( 3 Hodnotenie )

Počet