3,7 V 2600MAH Elektrické Vyhrievané Ponožky Nabíjateľná Batéria Pre Chronické Studené Nohy Ohrievačov Zimné Outdoorové Cyklistické Športy Termálne Ponožky

€6.33


Popis:

Upgrade Klasické Elektrické Vyhrievané Ponožky

Funkcia:

- Upgrade Kvalita: Toto kúrenie osadenie je vyrobené z 85% bavlna, 8% spandex a 7% polyester, to sa stáva viac savé, priedušné, rýchle sušenie, a pružná.

- Proces aktualizácie: Na základe posledný rok, náš inovovaný model používa vlasec šiť na vykurovanie list. Po dlhodobom používaní a viac umytí, vnútorná štruktúra zostáva neporušená.

- Upgrade Kapacita Batérie: Tento rok sme poskytli dve kapacita batérie pre výber, pomáhame našim zákazníkom získať dostatočnú ochranu pre dlhšie outdoorové aktivity.

- Vykurovanie Kus: vykurovacej kus je vo vnútri ponožka. Špeciálne navrhnuté výkon banka vrecko je bezpečný a ľahko sa prenáša.

- Kit Vrátane: Jeden súbor má pár elektrické teplé ponožky, dve 3,7 V 2200MAH / 2600MAH power bank a USB Kábel . Moc banka potrebuje asi 3 hodiny vyplniť a môže trvalo udržateľný tepla pre 3-7 hodín.

- Nabíjateľný Kúrenie Ponožky: Nabíjateľná power bank kúrenie ponožky pre chladné počasie projektov alebo zimné outdoorové športy, zimné lyžiarske lov, kempovanie cyklistické a motocykle, aby sa zahriali.

- Vhodné Príležitosti: so Zameraním na prsty, aby sa zabránilo nohy od dostáva za studena, ktoré podporujú krvný obeh. Sa vzťahujú na artritických nohy a dlhodobé studené nohy a stuhnuté kĺby, ktorá vás v teple v zime.

Tlačidlo funkcií:

Tri-rýchlosť termostat Automatické Úroveň Úpravy(funkcia predohrev)

1. Po termostat je pripojený k zdroju napájania (batérie), jeden, dva a tri svetlá flash raz. Dlho stlačte tlačidlo na 2 sekundy na štart a zadajte predhrejte režime, LED kontrolka ukazuje jeden s dych flash. Vysoký výkon s výkonom 100%, ohrev sa automaticky zmení na mid-úrovni po 5 minút.

2. Mid-úrovni, LED svetlo zobrazuje dve, výstupný výkon je 70%.

3. Low-level, LED svetlo zobrazuje tri, výstupný výkon je 40%.

4. Kliknite na prepínač úrovne tlačidlo s tromi úrovňami cyklu, dlho stlačte na 2 sekundy, aby sa vypol.

Doba ohrevu:

2200MAH

Na vysokej úrovni Jeden ľahký vykurovací okolo 3 hodín

Mid-úrovni Dvoch ľahkých vykurovacích asi 4,5 hodiny

Low-level Tri ľahký vykurovací asi 7 hodín

2600MAH

Na vysokej úrovni Jeden ľahký vykurovací okolo 4 hodín

Mid-úrovni Dvoch ľahkých vykurovania pre cca 6 hodín

Low-level Tri svetlo vykurovania pre cca 8 hodín

Batérie veľkosť: priemer je asi 1,8 CM/0.71 v; výška je asi 6,5 CM/2.56 v

Čas nabíjania: power bank trvá cca 4-6 hodín vyplniť

Špecifikácie:

Farba:Čierna A Šedá/ Sivá&Black

Vykurovanie časť: Teplo na chodidle nohy

Veľkosť: Voľná veľkosť (ponožky sú elastické, môže úsek)

Hmotnosť: cca 350 g

Batéria: 3,7 V 2200MAH power bank(vybrané)/ 3,7 V 2600MAH power bank(vybrané)

Package Zahrnuté:

2* Vykurovanie Ponožky

2* Power Bank(2200MAH/2600MAH PRE ZVOLENÉ)

1* USB Kábel

Štítky: 1200mah 3, 7 v batéria, vyhrievané sveter batérie, salomon zimné tepelnej ponožky, 3, 7 v 500mah lipo batérie, menovitý elektrický ponožky, nohy ohrievača, elettric kúrenie ponožky, salomon speedcross, luxusné žena designer čipky ponožky, studené nohy.


( 2 Hodnotenie )

Počet