Mobilný Telefón Držiak S Diamantmi Multifunkčné Čelné Sklo Prieduch Panel Ochranu Mobilného Universal Car Phone Crystal Držiteľ

€4.19


Špecifikácie Názov: mobilný telefón držiak s diamantmi Farby: biela, červená Materiál: Drahokamu, ABS plast Veľkosť: Výška 9.5 CM*Šírka 7,5 CM Funkcie 1. Tento telefón držiak je možné použiť nielen pre prístrojové panely, rozvádzače a windshields, ale aj pre vetracie otvory. Stačí len stlačiť dve tlačítka a zmeniť smer inštalácie. Môžete zmeniť prieduch base alebo použiť gélové podložky kedykoľvek a kdekoľvek 2. Operadlo a široké krídla ochranu mobilného telefónu pred poškriabaním a držte mobilný telefón pevne počas jazdy 3. Vyrobené z ekologicky priateľské ABS gumy, plastov a krištáľovo drahokamu materiálov. Kompatibilný so všetkými smartfóny 4.0 palca na 6,2 palcov, ako je iPhone X/8/6/6S/7/7 Plus, Samsung Galaxy S9/S9 Plus/S8/S8 Plus/S7, atď. (Uistite sa, že hrúbka prístroja je menej ako 12 mm: prosím nepoužívajte hrubšie shell, ako OtterBox, LifeProof) 4. Poznámka: vypláchnutie s teplou vodou a vzduchom-sušenie, gumenú podložku, môže byť obnovená jej lepkavé štátu. Poznámky: 1. 1 palec = 2.54 cm 2. Prosím opatrenie sami vybrať vhodné veľkosti. 3. Vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba projektu. Ďakujeme!

Štítky: príslušenstvo auto ružové, auto držiak na čelné sklo, držiak na čelné sklo, auto telefón, svietnik dekor, candl držiteľ, auto ružové nálepky, auto multifunkčné, krištáľový svietnik, baseus auto, telefón majiteľa ac.


( 0 Hodnotenie )

Počet