15/30 Minútu Piesok Presýpacích Hodín Časovač Deti Detský Darček Presýpacích Hodín Chvíľu Darček Časovač Domova Príslušenstvo Čas Nástroj Riadenia

€6.39


Piesok Presýpacích Hodín Časovač - 30 Minút & 15 Minútový Časovač Set - Zlepšiť Produktivitu A Dosiahnuť Ciele - Pobyt Zameraný & Budú Účinnejšie - Time Management Tool - [Darček-Pripravený Na Balenie]

Veľkosť:6.8*14 cm

Materiál: vysoko borosilikátového skla + buk base

1、30 MINÚT PRÁCE, 15 MINÚT ODPOČINKU - Tieto elegantný ale robustný piesku merače času, aby to ľahko sledovať vaše práce, opatrenie váš pokrok a predchádzať syndrómu vyhorenia s oddychový čas. S pol hodinu práce a pevné 5-minútovú prestávku, môžete sústrediť a produktívne dlhšie.

2、 DOSIAHNUŤ VEĽKÉ CIELE sa JEDNODUCHO rozkladá svoje ciele uľahčuje ich dosiahnutie. Otočením vaše ambície do malých, merateľné jednotky s black časovač piesku časovač, môžete stráviť svoj čas múdro a dosiahnuť svoje životné ciele rýchlejšie.

3、 KLASICKÉ, ELEGANTNÉ PIESKU ČASOVAČ - Tieto odolného borosilikátového skla piesku merače sú jednoducho nádherné. Minimalistický dizajn a kontrastné Čierne a Biele piesočné vynikne na každom stole, zdvojnásobenie ako dekoratívne zvýšenie vašej produktivity.

4、ROBUSTNÝ A STABILNÝ - Tieto pevné sklo piesku merače sú postavené na posledný, a s bonus bukového dreva, stánky s mäkké cítil základne, vaše hourglasses zostanú stabilné a chránené aj pri práci v náročnom kaviarni alebo na varenie.

5 、BYŤ VIAC PRODUKTÍVNY OKAMŽITE - Práca bez stanovenej lehote, necháva si otvorené pre rozptýlenie a syndrómu vyhorenia. S touto 30 minút piesku časovač a 15-minútové presýpacie hodiny, môžete riešenie efektívne pracovať. Rozkladajú svoje práce do jednoduché, efektívne intervaloch.

Zoznam balíkov: 1 hodiny;

Štítky: piesok časovač, 30 minútový časovač prepínač, piesok presýpacích hodín sklo časovač, hodiny piesočné, sprcha časovač, 30 hodiny, 15 minút časovač hodiny, presýpacie hodiny kvapaliny, sauna časovač, 30 minút piesku časovač.


( 1 Hodnotenie )

Počet