Obrus flexibilné sklo výroba Rusko

€9.47


Obrus flexibilné sklo výroba Rusko! Hrúbka 0.7 mm. Obdĺžnikový tvar. Transparentný film na stole! Ochrana pred poškriabaním, špinou, čipy!

Výrobok je veľmi praktické, nevyžaduje špeciálnu starostlivosť. Stačí utrieť vlhkou handričkou a štetec omrvinky po požití potravy. Produkt PVC absolútne nie deformačné a nie je potrebné umývanie.

Takýto výrobok nie je strach z náhodou vysypaný teplotou vody na stole.

Však môžeme nie poradíme vám dať na produkt horúcej panvici, alebo iné jedlá, ktoré práve boli odstránené z ohňa. V tomto prípade, výrobok bude s najväčšou pravdepodobnosťou nebude stáť a taveniny.

Obrus vyrobené z PVC obrus je veľmi elegantné a dekoratívne vyzerá, má zvýšenú pevnosť vlastnosti, je schopný odolať aj aktívne dennej prevádzke.

Obrus je často bez obrázok, ktorý je možné použiť v prísne, minimalistické interiéry.

Je ľahké odstránenie nečistôt, nezadávajte mastné škvrny. Pri používaní výrobku je absolútne tichý: bude tam byť žiadny šum, č Shelest, žiadne iné zvuky z dotyk. Sa drží pevne na stôl, spoľahlivo chrániť ho. Výrobky z PVC sú populárne v krajinách Západu, a teraz veľmi rýchlo zavedené v našom živote. Budete ocenia aj ich praktickosť, odolnosť, univerzálnosť a dekoratívne.

Ak si chcete kúpiť prísne praktické model bez šnúrky a ďalších dekorácií, vhodný pre každodenné použitie a hodí sa do moderného sparťanské interiérov, vyberte ruskej výrobky prísne obdĺžnikový tvar.

Transparentné PVC obrus je modernou alternatívou na textilné výrobky, používané na ochranu tabuľky pred všetkými druhmi poškodenia a znečistenia.

Podobný produkt je najlepšie riešenie pre tých, ktorí chcú mať nábytok v perfektnom stave, ale nechce použiť na tento účel všetky chytľavé príslušenstvo-obrúsky, utierky, tácky, gluenki, stolný skladby, atď.

Obrus sa používa skôr ako dekorácia, ale pre praktické účely.

Vzhľadom k vysokej kvalite tohto materiálu, trvanlivosť obrus je takmer inexhausted (za riadnu prevádzku).

Najlepšia vec, čo môže žena urobiť pre jej kuchyňa je chrániť jedálenský stôl. A jeden z najlepších západky k dnešnému dňu je silikónový obrus. Špecifikácia a výhody:

120 х60см 120 х80см, 140x80 cm, 140x60,

Farba: Transparentná

Kryt materiál je PVC,

Hrúbka = 0,7 mm Hmotnosť = 670gr.

Non-sklzu, nie ohnúť, žiadne vrásky a záhyby opotrebovaniu, odolné, pružné, tepelne-odolné, opakovane (môže byť použitý kdekoľvek).

Veľmi populárne a moderné, bude zdobiť každý stôl je možné použiť aj samostatne a nad inými. Textílie, obrusy alebo kryt. Uplatňovať:

• Sklenené stoly;

• Drevené stoly;

• Kuchynské stoly;

• Jedálenské stoly;

• Na pracovisku;

• Študent stôl;

• Komody, police, parapety;

• Pre práčka;

• Podlahy pod stoličku a miesto, kde jedia

Domáce zvieratá; a tak ďalej

Štítky: rus, kryt tabl, film odtieň pre auto, flexibilné obrus, auto rusko, okrúhly obrus, obrus tabl, auto odtieň okno, bavlnený obrus, auto ruskej nálepky.


( 0 Hodnotenie )

Počet