Nové 0LIGE Quartz Hodinky Žien A Mužov Sledovať Top Značky Luxus Slávneho Šaty Módne Hodinky Unisex Ultra Tenké Náramkové hodinky Para Hombr

€12.65


Dobrý deň! vitajte v našom obchode! kvalita je prvá s najlepšie služby. zákazníci všetky sú naši priatelia Modrá Milan Oka náramok z nerezovej ocele je veľmi pohodlné na zápästie. Nebojte sa, to bude ťahať vlasy. Hodinky odkaz nástroj vám umožňuje nastaviť náramok dĺžka 1 sami. Luxusné & elegantný dizajn s kalendárom a multifunkčné voľba, šaty / business hodinky, vhodné pre všetky príležitosti, čisté línie načrtnúť obrysy jedinečnú textúru. Tento klasický jednoduchý náramkové hodinky je ideálne pre každú príležitosť. Je veľmi vhodná na Valentína darček s elegantným balíka. 2. Okrúhly čierny ciferník s Japonským quartz, aby pozerať dobrý čas batérie, ktoré môže dodať sledovať silný výkon. Tieto hodinky budú slúžiť dlhšie ako 3 roky. 3. Odolné proti poškriabaniu minerálne sklo objektívu a 30 m (3ATM / 98.Nie je problém na denné ručné umývanie, sprcha, plávať. Poznámka: Prosím, neťahajte tlačidlo pod vodou.FFT), vodotesný, je vhodný pre každodenné použitie. Odolné proti striekajúcej vode a rainproof. 4. Po-predajný servis: Každý hodinky prichádza s 24-mesačná záruka, a ak máte akékoľvek nespokojnosť, prosím pošlite nám odkaz na nás, my sa ho pokúsime pre vás najlepšie.

Štítky: slobodné murárstvo hodinky, watch winder, lige pozerať žene, žena sledovať 2020 lux, gasio pánske hodinky, jw quartz, levifun pánske hodinky, muži hodinky, LIGE, lige hodinky.


( 1 Hodnotenie )

Počet