ONEMIX Nové pánske Školiteľov Vzduchu Bežecká Obuv Bezpečnosti Športové Tenisky Príležitostné Športové Topánky pre Vonkajšie Vychádzkové Topánky Školenia

€33.90


Ako si vybrať správnu veľkosť? 1.Merať nohu dĺžky ako fotografia(prosím, nie opatrenie stielka dĺžka). 2.Nájsť "NÁM Veľkosť" od veľkosti grafu váš dĺžka nôh!

MD+vzduchový VANKÚŠ+GUMY jediným 【Šok Absorpcie Vankúš] vyzýva -- Special air vankúš a mäkké obloženie dizajn robí vaše nohy, pohodlné, maximálnu tlmenie nárazov, chrániť váš členok a bude, aby ste sa cítili ako chôdza na vankúš celý deň. 【Voľného Beh] vyzýva -- Úsek priedušná oka hornom s mäkkosť a vynikajúce flexiblity, zaisťuje, že vaše nohy fit úzko a cítiť sa viac slobody, čo umožňuje pohybovať sa tak, ako bolo určené, aby si bezkonkurenčný pôžitok z voľného beh. 【Flexibilitu a Mäkké] vyzýva -- Flexibilné mens bežecká obuv môže byť ohnutý slobodne, nebude mať žiaden tlak, keď budete nosiť na prevádzku alebo robiť čokoľvek. Bez ohľadu na státie alebo chôdza na dlhú dobu, nebudete unavený. 【Non-slip Odolná Podrážka] vyzýva -- odolné voči Opotrebovaniu, gumová podrážka s vysokou elasticitou, prispôsobením na zem pre stability, zabezpečiť svoju bezpečnosť, keď ste chôdza na klzkej ceste. 【Multifunkčná Športová Obuv] vyzýva -- Ideálnou voľbou pre mnohé príležitosti: beh, jogging, jazda na koni, turistika, táborenie, cvičenia, cvičenia, vonkajší telocvični šport, cestovanie, prechádzky a bežné nosenie

Mať kontrolu nad situáciou

Jedného kusu vysoko top design na prístrešok, z piesok a vietor

1. Stabilné KPU Vamp

2. One-piece obuvi jazyka dizajn

3. Elegent Obuvi Výstrih

4. Aktualizované Nitregen Tlmenie Vankúš

1.Ako Miesto, Aby si Vybrať produkt----Pridať do nákupného košíka----poradie----úpravy Cien(v prípade potreby)----Installed----Platba overenie 2. 24 Hodín, Rýchle dodanie zaručujeme, loď sa v rámci 24 hodín po zaplatení potvrdenie (okrem Dovolenku).Ak existuje akékoľvek neočakávané situácie (napríklad, v prípade, že objednávka nemôže lode von do 48 hodín), vás budeme kontaktovať hneď ako to bude možné, a následné úzko loď vašej objednávky skoro 3. Spätnú väzbu, Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu, ako dobre.To je veľmi dôležité pre náš rozvoj podnikania, Prosím neotvárajte spor, alebo nechať negatívnej spätnej väzby, bez hovorí k nám. Sme čestní predávajúceho, poskytneme vám do vašej spokojnosti.

Štítky: pekné topánky, onemix, onemix teniska, 720 muž, onemix žena, onemix muž, muži onemix, obuv bezpečnosť, army zelená teniska, topánka prácu.


( 1 Hodnotenie )

Počet