Odbavenie Predaj!Klasický Štýl, Prírodné Sladkovodné Perly Prstene Pre Ženy Móda Zirkón 925 Striebro Prstene, Svadobné Šperky 10-11 mm

€4.09


Popis Produktu

Názov značky: HENGSHENG Hlavný Kameň: 100% Sladkovodná Perla Pearl Trieda: AAAA Pearl Tvar: Semiround Pearl Pearl Veľkosť: 10-11 mm Perla Farba: Biela,Ružová,Fialová,Čierna Pearl Povrch: Žiadny Kaz Kovové Pečiatky: 925 Sterling Pohlavie: Ženy Príležitosti: Výročie,Zasnúbenie,Svadba Všetky Sladkovodné Perly sú priamo dovezené z perla farmy Číny. Naše perly predstavujú najlepšie v pearl výber, ručne vybral pre jeho lesk, kvality, farby a čistoty. Skvelý darček pre dievčatá a ženy, na Deň Žien, výročia, narodeniny, alebo svadobné oslavy. Prsteň je možné nosiť na každú príležitosť, či už formálne večerné akcie alebo každodenné bežné. Ak máte akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte nás.

Veľkoobchod a dropshipping sú obe privítali ?

Viac Ako usd150 bude poštovné podľa FEDEX či DHL, alebo EMS... Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu na expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre dropshipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a nechajte informácie o nás, ak by ste chceli.

Značka Príbeh

Štítky: black cape kostým, smalt krúžok žien, zlato leopard krúžok, barokový krúžok, luk vlasy čisté, 925 silver, jasné, živice krúžok, diadem mužov, dragonfly krúžok, nohu krúžok.


( 0 Hodnotenie )

Počet