COHIBA Cestovné Cigaru Prípade Kožené Cédrové Drevo, Lemované Trubice Mini Vnútri Humidoru s Dlhými Zvlhčovač Vlhkomer

€15.87


COHIBA Kožené Cédrové Drevo, Lemované Cestovné Cigaru Prípade Trubice Mini Vnútri Humidoru s Dlhými Zvlhčovač Vlhkomer

Tu je RunQiu Cigarové príslušenstvo Obchod, dúfam, že naše cigaru prípadoch môžu mať všetko, čo potrebujete.

Toto je výrobok vyrobený Hyman výrobok s dušou. A to je veľmi klasickom štýle, to bolo populárne o 10 rokov, verím, že mnoho Milovníkov Cigár ste ho videli. Vyvinul do súčasnosti, po zlepšení našich top kožené remeselník Hyman, podiel hornej a dolnej časti produktu, veľkosť vytlačené mriežky, spodná flanelové, rezanie dyhy, precízne remeselné spracovanie, verím, že sa môžete vykonať porovnanie s mnohými výrobcu produktov , každý môže, pozrite si naše kvality produktov ďaleko prevyšuje ostatné produkty na trhu. Napríklad, väčšina neznesiteľné miesto je, že vnútorné steny povýšeneckým produkty, ktoré sú nepravidelne okrúhle tvary. Škaredé okrúhly tvar, myslím, že je to neúcta pre mnohých milovníkov cigár.

Špecifikácia:

V blízkosti veľkosť: 78 mm X 78 mm X 200 mm

Cigaru, úložný priestor: 65mm X 65 mm X 188mm(54 krúžky)

Vhodné pre Churchill/Pyramída/Torpédo/Toro/ Robusto /Grand Corona/Corona Extra/Lonsdale/Long Corona/Corona/Petit Corona/Panatela série cigary, umožňujú bezpečné vedenie pre 7 cigary s krúžkom meradlá až 54 krúžky, a z výšky na 7,3 cm.

*Prosím na vedomie, farby sa môžu mierne líšiť od skutočných položiek vzhľadom na monitore sa zobrazia na displeji. Výrobky neobsahujú príslušenstvo a cigary (zakúpiť samostatne).

Uchovávajte ich spolu s týmto majstrovsky remeselnícky, Pochádzajú z Čínskych starých remeselníkov, Hyman039, Ručne vyrábané cigary cestovné puzdro; vyrobený Hyman039, pre všetkých Milovníkov v malom svete.

Štítky: Cigarové Príslušenstvo, Dom A Záhrada, Lacné Cigarové Príslušenstvo, Vysoká Kvalita Domov A Záhrada, Cigarové Príslušenstvo.


( 2 Hodnotenie )

Počet