JFUNCY Ročník 1990 Print Plus Veľkosť Ženy T-Shirt O Krk Krátky Rukáv Ženy Tričko Bavlna Letné Tričká Topy

€5.45


Priateľské Pripomienka:

Veľkosť grafu je dlažba oblečenie veľkosti, naznačujú, kupujúci vybrať veľkosť, ktorá 2-4 cm väčšia ako skutočná veľkosť tela.

Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť. Nevyberajte priamo podľa vašich návykov.

Veľkosť môže mať 1-2 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Pretože osvetlenia a obrazovky displeja, skutočné položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

? Doprava Príprava čas garantujeme dodanie tovaru sa do 3-5 pracovných dní po potvrdenie platby, s výnimkou dovolenku. ? Sledovanie balíkov môžete sledovať váš balík na tejto webovej stránke: www.17track.net ? Účelom ochrany je čas uteká Prosím, kontaktujte nás na rozšírenie vašej objednávky ochrany čas. ? Balík nie je možné doručiť, Ak nemôžete prijímať položky po 60 dní alebo colné podržte / doprava zrušené / pozemok sa vrátil / a iných dôvodov.

Prosím, neváhajte a kontaktujte nás, urobíme všetko naše úsilie na riešenie problému. ? Tam je problém s výrobkom dostala Prosím, kontaktujte nás prvýkrát, vynaložíme všetko naše úsilie na riešenie problému.

Celý predaj / Dropshipping Pre veľkoobchod, budeme ponúkať zľavy alebo zadarmo rýchle lodnej dopravy, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Štítky: eomen zimné topy, tričko žena, jeseň zima topy, tričko t ženy, 30. narodeniny tričko, tričko retro rayures, šaty kórejský štýl, polo tričko ženy, veľké rozmery ženy, plu veľkosť.


( 2 Hodnotenie )

Počet