ZHIYUN Zvislá Montážna Doska pre Žeriav M2 pre 3-Os, Prenosné Gimbal Stabilizátor

€6.32


1. Akceptujeme platby, najmä prostredníctvom viazaný, všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor escrow. Iné priame platby ako Alipay, Western union,TT, nemôžu byť akceptované.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. Domáce skladu (v niektorých krajinách je vylúčené).Ak vyberiete zásielky z Číny, dovozné dane je vylúčené, prosím, uistite sa, že budete platiť dane seba.

2. Objednávky spracované včasné po zaplatení overenie.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdninových dôvodu.

4. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od splatnosti, prosím, kontaktujte nás skôr, než akékoľvek iné akcie. Budeme sa snažiť ponúknuť vám informácie o balíku pre spokojnosť zákazníka.

1. Položky dodávané z ZHIYUN oficiálneho obchodu, môžu byť vrátené do 7 dní od prevzatia zásielky vo väčšine prípadov. Ak nie ste spokojný s nákupom položky, budeme radi, ponúknuť náhradu za výmenu alebo vrátenie peňazí.

2. Všetky položky poskytujú 12 mesiacov záruka, záruka sa nevzťahuje na služby alebo náhrada vyrobené ľudským škodu, poškodenie, voda. Pre mimo dosahu záruku neposkytujeme na údržbu, v tomto prípade, ak sa kupujúci obracia na po-predaj, zákaznícky servis, kupujúci je potrebné uhradiť náklady, vrátane nákladov na údržbu a prepravné náklady.

1. Ak ste nespokojní, z akéhokoľvek dôvodu, prosím, nenechajte sa rýchlo opustiť nás negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme tvrdo pracovať, aby sa uistite sa, že každý zákazník, 100% spokojní a vyriešiť všetky problémy za vás a vždy nechajte pozitívnu spätnú väzbu pre všetkých zákazníkov.

2. Ak ste spokojní s produktom, ktorý ste dostali, prosím, láskavo trvať jednu minútu zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd. To bude veľmi radi, keby nám bolo lepšie. Ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: zhiyun weebill lab 3, adaptér nadstavec, vesmír gimbal protiváhu, gimbal podporu vesta, príslušenstvo gimbal, ťažké gimbal stabilizátor, gimbal zhiyun, zhiyun žeriav cn, gimbal smartphone, žeriav hračka.


( 0 Hodnotenie )

Počet