5 KS Roztomilé Mačka Tlače Masky Smiešne, dospelí Muži Ženy Maska Cartoon Zvierat Adullt Masky Umývateľný Bavlnená Tkanina Maska Opakovane bočný Kryt

€2.56


Prosím, láskavo poznamenať,,uvedených produktov sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu.

PM2.5 Tvár Tlač Maska Rýchle Tech Opakovane Umývateľný Ochranný Kryt Priedušná

ZDRAVÉ DÝCHANIE: Naše respirátor, maska je určená pre pohodlné ochrana proti prachu, peľu,dymy, spoločné vzduchom dráždivých a iné non-olej na báze častice. To vám pomôže dýchajte čistejší a zdravší spôsob.

PERFEKTNÝ DIZAJN: na Rozdiel od predtým navrhol súmraku masky (väčšinou 95% masky), Naše masky realizuje dizajn prevencia znečistenia maska z skĺzla

UNIVERZÁLNE VYUŽITIE: Naše znečistenia maska je vyrobená pre domácich majstrov projekty: ako namaľovať maska (non-na báze oleja), maska na čistenie, dreva, kosenie, atď.

Môže sa použiť aj ako maska na filter alergénne, peľ a ako maska pre chrípku. Našich zákazníkov používať masku na tvár pre beh a cyklistika. Podobné elevation - To môže tiež pomôcť svojej kapacity pľúc školenia napodobňovaním vysoká nadmorská výška/nízky obsah kyslíka podmienky.

POHODLNÉ NOSENIE: Vyrobené z elastickej nylon a spandex, ľahký materiál, jemnú textúru, rýchle sušenie, priedušná a pohodlné na nosenie. Všeobecné veľkosť, elastický a nastaviteľný popruh vhodný pre väčšinu ľudí, jedna veľkosť pre všetkých.

Naše masky oddelenie 98% prachu, chemikálií, tuhých znečisťujúcich látok, plyn, peľ, dym a výpary. Masky môžu byť použité pre prach, vozidlo výfuk, alergia na peľ, PM2.5 a oparu deň ochrany. Je vhodná pre cyklistiku, beh, cyklistika, turistika, lyžovanie, drevospracujúci a iné outdoorové aktivity. Pre maximálnu výkonnosť, maska, musia byť uzatvorené riadne okolo nosa a úst, tak, že všetky vdýchnutí vzduchu môže prejsť cez filter.

Ak je maska je špinavý, to môže byť vyčistené a používa mnoho krát

Priateľské k pokožke tkanina je pohodlné a priedušná Vrások zadarmo, UV ochrana funkčné textílie

Materiál: Polyesterové vlákna

Obsah Balenia:

5PC masky

Štítky: filtre zavesiť 600l h, c1q10a tlačiareň, vedúci, excluaive chlpaté taška, conditiner čipky parochne, stav auta camry, vtipné tričko cookie, vtipné tričko mail, vlasy uchopovač 10 ks, vlasy rukoväte hairclip.


( 1 Hodnotenie )

Počet