Nositeľné zmena pad zahŕňa nepremokavé plienky nappy sukne stroj umývateľný moču pad dojčatá baby plienky zmena mat byť nosené

€9.71


Prečo si vybrať plienka nappy sukne namiesto tradičného moču pad/zmena pad?

1. Meniace podložka môže byť umiestnené iba v určitom mieste a nie je možné presunúť sa s dieťaťom je pohyb. Dieťa je plný zvedavosti a rád hrať všade, čo vedie k mokré gauč poschodí a na ďalších miestach bez zmena pad. Najmä keď dieťa spí, dieťa môže otočiť na inom mieste, ako je zmena pad, spôsobuje mokré listy postele a deky. Na nappy sukne sa môže pohybovať sa s dieťaťom. 2. Aj keď nie je zmena pad, dieťa môže mokrých miestach, že zmena pad nemôže chrániť, ako sú deky a oblečenie. Na nappy sukne môže zabrániť únikom moču a bočné úniku vo všetkých smeroch. 3. Ak sa dieťa otáča v noci, je ľahko spôsobiť deka spadnúť. Ak rodičia nemajú zistiť, v čase, bude to znamenať, že dieťa je žalúdok zima a spôsobiť hnačku. Vysoký pás z plienka sukne môže chrániť dieťa brucho od studenej kedykoľvek a kdekoľvek. 4. Na nappy sukne môžu byť použité ako plienky zmena pad. Rodičia stačí rozopnúť tlačidlo, ak chcete zmeniť detské plienky. 5. Naše močových sukne je vodotesný a má dobrú priedušnosť v rovnakom čase, tak dieťa nie je dusno a horúco.

Veľkosť

Nepremokavé test

Po naliatí vody na plienky nappy sukne, nie je úniku vody.

Informácie o produkte

Štítky: veľké nappy mat, nepremokavý stan dieťa, Plienky Sukne, detská hra mat, jednorazové podložky, detské plienky, dieťa zmena tabuľky kryt, adventný kalendár funko, opakovane použiteľných plienky, baby plienky tabuľka, nepremokavé gamepad dieťa mat.


( 4 Hodnotenie )

Počet