Wild Prášok Kurkumy Čisté (Kasthuri) Prírodné Masky Ajurvédskej Pokožky Riešenie

€7.36


100% Pure Wild Prášok Kurkumy (Kasthuri) Prírodné Masky Ajurvédskej Riešenie, Čo Je Kasturi/Wild Kurkuma?

Kasturi Kurkuma (vedecky nazývaný ako Cucuma Aromatica) je tiež známy ako "Kasturi Manjal" alebo Wild Kurkuma. Ako názov napovedá, je významným jeden z mnohých kurkuma odrôd. Je to žltá-farebné bylina s Podzemné tvar, ktorý je zvyčajne charakterizovaná nepravidelný pobočiek a hrubé, tmavo žltá-farebné telo. Kasturi Kurkuma je väčšinou nachádzajú v Južnej Ázii a už dlhý čas používané ako prirodzenú krásu výrobkov. Avšak, aplikácie Kasturi Kurkuma je väčšinou obmedzená na externé účely. To nemôže byť použitý v kuchyni ako korenie, ako je pravidelné kurkuma.

Výhody Kasturi Kurkuma

Už sme spomínali, že Kasturi Kurkuma má iba externé aplikácie a s toľko výhod ponúka na našu pokožku, je skutočne považované za zázrak krásy zložka. Tu sú niektoré kožné výhody, ktoré ponúka byliny:

· Zlepšuje tón pleti a celkovo pleť.

· Dáva poškvrny-free, prirodzene žiariacu pleť.

· Redukuje akné a jeho jazvy efektívne.

· Spomaľuje rast fúzov.

· Lieči kožné infekcie a bodnutí hmyzom.

· Lieči niekoľko kožných ochorení vrátane ekzému.

· Zabraňuje a vytráca strie.

· Funguje ako kúpeľ v prášku pre dojčatá.

Rozdiel medzi Kurkuma a Kasturi Tumeric?

Pravidelné kurkuma škvrny na koži však Kasturi Manjal nemá škvrny na koži. Okrem toho je to liečivé vlastnosti, Kasturi Manjal je tiež známy pre jeho vôňa, akné a jaziev, odstránenie vlastnosti. To je tiež používa na zníženie nežiaducich tváre rast vlasov.

Úžasné Kurkuma Tvár Balíky Pre Rôzne Typy Pleti Spôsoby, Ako Využiť Kasturi Kurkuma Pre Pleť

Teraz je čas dopriať v niektorých Kasturi Kurkuma kozmetické ošetrenie. Ak chcete, čistejší, jasnejší a prirodzene krásnu pokožku, sú nasledovné spôsoby zahrnúť tento zázrak súčasťou vašej dennej starostlivosti o pleť rutina:

1. Masku Na Tvár Pre Žiariacu Pleť

Pripraviť hladký tvár masku zmiešaním Kasturi Kurkuma prášok s cícer múky a čerstvé, un-varené mlieko. Naneste pastu strednej konzistencie rovnomerne na kožu a dať jemná masáž na 5 minút. Nechajte masku, ako je to 15 až 30 minút a potom umyte s vodou získať viditeľne žiarivú pleť.

2. Liek Na Akné A Akné Značky

Pretože jeho silné antibakteriálne a antiseptické vlastnosti, Kasturi Kurkuma slúži ako úžasný liečby na pupienky a tie trápne uher známky. Urobiť pastu z Kasturi Kurkuma prášok s santalového dreva prášok a mlieko. Aplikovať to na celej koži so zameraním na pupienky a umyte po 30 minút. Budete sa diviť, aby si poškvrny, bez kože v priebehu pár mesiacov.

3. Exfoliačný Peeling Pre Pleť

Kasturi Kurkuma má skvelé antioxidačné vlastnosti. To vám pomôže získať pružné pokožku bez vyrážok a iné otravné otázky, pri zachovaní odumreté bunky, nečistoty a prebytočný olej preč. Urobiť pastu z kurkumy spolu s jogurtom a olúpať vašu pokožku jemne. Nechajte ho, aby pobyt na vašu pleť na 15-20 minút a potom zmyť objavovať mladistvý vzhľad.

4. Anti-Ageing Nástroj Na Boj Proti Vráskam

Kasturi Kurkuma nielen pomáha pri zlepšovaní vašej pokožky, pleť, ale tiež bojuje proti známkam starnutia, ako sú vrásky, jemné linky a pod očné tašky. Pripraviť hladký vložiť bylinkovej spolu s cmar a použiť ho na vašu pokožku so zameraním na postihnuté miesto. Môžete tiež urobiť pastu z Kasturi Kurkuma s šťavy cukrovej trstiny v poradí, ako sa zbaviť vrások.

5. Prostriedok Na Odstraňovanie Fúzy

Existuje veľmi málo prírodné spôsoby, ako k dispozícii na spomalenie a/alebo zabraňujú rastu nežiaduce ochlpenie. Výsledkom je, že mnohé ženy sa domnievajú, voskovanie ako jeden a len resort. Avšak, môžete tiež znížiť rast vašej tváre vlasy pomocou Kasturi Kurkuma. Stačí urobiť pastu na bylina s teplou kokosový olej a peeling tváre a jemne s ním. Cvičí sa často vám nádherné výsledky.

6. Prostriedok Na Kožu Tan

Ak ste unavení z hľadania spôsobov, ako de-opálenie vašej pokožky, Kasturi Kurkuma je pre vás ideálnym riešením. Pomáha pri leštenie pokožku tváre odstránením tan z účinne. V rovnakom čase, to tiež robí nerovnomerný tón pleti a zviditeľní aj tmavšie pery. Všetko, čo musíte urobiť, je urobiť jemnú paštétu z bylina s unboiled mlieko a aplikovať ho na zasiahnuté časti pokožky.

Dôležité: Kasturi Kurkuma má komár odpudivosť vlastnosti pri aplikácii na pokožku. To môže chrániť ľudskú pokožku proti komára kousnuti. Bolo preukázané, že Kasturi Kurkuma nemá žiadne vedľajšie účinky na pokožku.

Keď sa Vyhnúť Kasturi Kurkuma

Počas tehotenstva a ťažké menštruačné krvácanie, odporúča sa, aby sa zabránilo Kasturi Kurkuma. Ak máte žalúdok a slezina súvisiace problémy, lepšie preskočiť. Tipy Sledovať

Pozrite sa na nasledujúce tipy, aby čo najviac z vášho Kasturi Kurkuma ošetrenia pleti

Kasturi kurkuma, a nikdy by nemali byť použité s sladká voda. Uistite sa, že môžete kombinovať s ďalšími múka, olej, mlieko, alebo jogurt. To bude chrániť vašu pokožku pred získanie znečistený.

Štítky: tváre olej, bambusové olej, likvidujte maska, curcuma, maska v prášku, krém na čistú pleť, ayurveda, tváre kórejský maska, čistiaci prípravok na tvár, ceremics hliny masky.


( 0 Hodnotenie )

Počet