Nepremokavé 12V Rýchle Nabíjanie QC3.0 USB 18W Typ C PD Auto Nabíjačku s LED Voltmeter Prepínač pre SUV, Motocykle Námornej Lodi

€8.75


Popis:

OOTDTY

Nepremokavé ochranné a USB kryt,Univerzálny dizajn pre mnoho rôznych aplikácií,ako napríklad auto,motor a všetky vozidlá 12V

Dual-chip dual-circuit design, C prístavu a prístavu výstupný výkon pri duálne porty práce, riešiť problém viac-aktuálne vypnutie.

PD rýchle nabitie môže nabíjanie prenosného počítača, ktorý podporuje PD protokol s plný výkon 18W výstup.

Multi-účely: napájanie pre mobil, tablet, GPS a iné USB zariadenia,Široký Aplikácie: automobily, motocykle, Štvorkolky, Suv, UTVs, Člny, atď.

1: Toto je QC3.0 inteligentné rýchlu nabíjačku s napätím displeja, vysoké napätie varovanie, môžete zobrazenie nabíjania hodnotiť, tam je spínač, ktorý môže voľne prepínať režim zobrazenie a zapnutie/vypnutie napájania.

2: Stlačte spínač zľahka zapnite napájanie, je možné zobraziť v reálnom čase napätie po celej obrazovke sa rozsvieti na 2 sekundy, a potom stlačte tlačidlo ešte raz prejsť na červený indikátor napájania. Oba režimy zobrazenia môže byť voľne prepínané tlačidlom, Stlačte a pridržte vypínač pre dvoch sekúnd vypnite zariadenie. Po vypnutí napájania, to znamená, že zariadenie má odrezať príkon a potom dosiahnuť efekt úspory elektrickej energie.

3: Keď vstupné napätie prekročí 14.6 V, červená kontrolka svieti (upozornenie funkcie, to znamená, že vstupné napätie je príliš vysoká)

4: Keď je napájanie zapnuté a USB nabíjanie je vykonávané, prúdiaceho z farebný displej indikuje, že je v plnenie; to sa bude odrážať rýchlosť nabíjania podľa tečie rýchlosť farebný displej . Keď mobilného telefónu je úplne nabitá, bude svietiť až na celej obrazovke. O dve minúty neskôr, sa bude zobrazovať v reálnom čase napätie znova . Režim zobrazenia, môže byť prepnutý na samostatné červená kontrolka stlačením vypínača na ľahkú váhu. Stlačte a podržte vypínač pre dvoch sekúnd vypnite zariadenie.

5.Multi-účely: napájanie pre mobil, tablet, GPS a iné USB zariadenia,Široký Aplikácie: automobily, motocykle, Štvorkolky, Suv, UTVs, Člny, atď.

6.Stlačte tlačidlo raz,zapnutí napájania alebo vypnúť voltmeter,dlhým stlačením tlačidla napájania vypnúť.

Špecifikácie:

Produkt materiál: ABS

Produkt Color: Čierna

QC3.0 USB Výstup : DC 5V/3A;9V/2A;12V/1.5A

Typ C PD Výstup : DC 5V/3A;9V/2A;12V/1.5A

Veľkosť: 50x36.8 mm

Poznámka:

1.Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec

2.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

3.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje:

1 X Auto USB Nabíjačku PD

1 X Napájací Kábel

Štítky: ldnio pd nabíjačky, c typ usb nabíjačka do auta, 12v nabíjačka, usb, qc3.0 adaptér 9v, nabíjačka do auta mount, nabíjačka usb pd, 12v klepnite, auto pd, rýchlo nabíjačka, , nabíjačka do auta pd.


( 1 Hodnotenie )

Počet