2020 Muži Ženy Elektrické Vyhrievané Ponožky Vetru Vlastné Kúrenie Tepelnej Ponožky

€49.12


Package zahrnuté:

1 pár ponožiek

2 ks batérií

1 ks batéria, nabíjačka

Špecifikácia:

Názov produktu: 2020 Nové 100% Bavlna Materiál, Vlastné Elektrické Nabíjateľná Ženy, Mužov, Vyhrievané Tepelnej Ponožky

Materiál:80% bavlna, 12% polyester ,8% Elastan materiál

Hmotnosť: 80g

Farba: Black / Brown(voliteľné)

Veľkosť:S/ M / L/XL/XXL (voliteľné)

Batéria:7.4 V 2200mAh nabíjateľná lítiová batéria

Nabíjačka:8.4 V, 1,5 A, USA, EU, AU, UK zátky na možnosť

Funkcia: Thermal & Non-slip

Vhodné pre: Motocyklového & Lyžovanie a Turistika & Fishing & Hunting & Cyklistika Vonkajšie aktivity

Funkcie:

【Mäkká a Priedušná] vyzýva Kúrenie ponožky so super pohodlné, silné a dobre polstrovaná. Savé, priedušné, rýchle sušenie, elastické-zahustenie, používať ultra-tenké elektrické kúrenie modul.Mäkké Polstrované posilnené heel & toe presné šitie a vstavané vykurovacie teleso pomôžu zamerať tepla na päte, aby sa vaše nohy v teple z chladného počasia.

【Teplé Príjemné a Zdravé] vyzýva Vyhrievané ponožky aktualizovaný na použitie vlákien vykurovacie telesá všetkých okolo obe predné nohy a priehlavku, infračervené môže stimulovať vaše nohy krvný obeh.Skvelé pre ľudí s Artritídou , Zlý Obeh, Stuhnuté Kĺby a Chronicky studené nohy.

【Kvality Dovážaných Materiálov] vyzýva Toto zimné ponožky majú dlhú životnosť čas na prácu s 7.4 V UL/CE certifikované 2200MAH Li-ion nabíjateľnú batériu.Dovezené vykurovacie prvky a kvalitný materiál.To môže držať vás v teple celý deň (a to najmä pre chronicky studené nohy), Dvojité kábla nabíjanie systému pre batérií poplatok v rovnakom čase, ľahké vybratie batérie.

【Jednoduché Ovládanie Teploty] vyzýva 3 úrovne nastavenia tepla regulátor na nastavenie vášho obľúbeného teplota,radič LED červená je pre vysoké teploty,biela pre stredné teploty,modrá pre nízke teploty.

【, Ako Ju Používať] vyzýva Podržte tlačidlo na ponožky pre 2 sekundy, kým svetlo, znova stlačte tlačidlo, ak chcete zmeniť farbu svetla a teploty . Podržte tlačidlo na 2 sekundy, vypnite ho. Žiadne svetlo sa objaví, keď je napájanie vypne.

Tipy: Prosím nabitie rukavice pre 4 hodín pre prvé použitie.

Štítky: vyhrievané sveter batérie, dlho mužov ponožka, pro lyžovanie, športové ponožky taan, kuds ponožky dlhé, ponožky vetru, menovitý elektrický ponožky, brušné obväz, ponožky mužov, 10 párov mužských, pression športové ponožky.


( 0 Hodnotenie )

Počet