Vianočné Patchwork Tlač, Dekoračných DIY Čistej Bavlny Textilný Materiál, Oblečenie, Šaty, Kostýmy pre Deti a Muži a Ženy

€4.76


Vitajte v Našom Obchode!

Láskavo Tipy: cena neobsahuje žiadne príslušenstvo(je znázornené na obrázkoch), ale môžete si ho objednať a dodať spolu z nás, ak je to potrebné. Chromatické aberration je všadeprítomné medzi rôznymi obrazovky, vezmite prosím na vedomie obmedzené farba/veľkosť manipulácia odchýlky. Ponúkame rôzne úrovne Zásielky, rešpektujte, prosím, vášho vlastného výberu a nehýbte sa hnevá na nás, pretože dodacia lehota uistite sa Prosím, všetky údaje(veľkosť/farbu a tak ďalej) do 24 hodín po tom, čo si robil poriadok, obmedzená odovzdanie čase webovej stránke, nemôžeme ho zmeniť po vyhovuje začať pracovať.

Informácie O Výrobku

Upozornenie Táto Položka: získajte extra 5% (9.50) zľavu na základe maloobchodné ceny v prípade, ak si kúpite 2 kusy tohto bodu v čase.

1. Merané ručne,1-3 cm rozdiel je povolené (1cm=0.39 palca).

2. Iný počítač môže zobraziť rôzne farby, dokonca aj vtedy, ak je rovnakej farby.prosím, aby rozumné farebný rozdiel.

môžete chcieť

Budeme platiť za poštovné ak potrebujete balík nie je veľmi rýchly,

Prosím, vyberte si najrýchlejší spôsob dopravy, Vďaka!

Štítky: coton, dieťa teľa, menčester materiál, barkcloth, leagu legenda, muži sveter, Textílie, obliečky kryt textílie, domov textil, hot sexy ženy foto.


( 0 Hodnotenie )

Počet