Kovové Odolné Visí Kvetináč Kvetináče Držiak S Reťazca Stene Visia Dekoratívne Rastliny Koša Na Okno, Strop Obývacej Izby

€2.49


Kovové Odolné Visí Kvetináč Kvetináče Držiak S Reťazca Stene Visia Dekoratívne Rastliny Koša Na Okno, Strop Obývacej Izby

Funkcie: 1.Odolný Materiál: S vysokou teplotou farby, kovové závesné kvetináč je silná, odolná a ľahká. Rastliny nie sú zahrnuté. Planter je vhodný pre vnútorné a vonkajšie použitie. To môže oživiť okna, nočné, strop, x izba, obývacia izba, spálňa, kuchyňa u vás doma.

2.Štíhly a Jednoduchý Dizajn: štíhly a jednoduchý dizajn tohto závesný kvetináč držiak sa môže zavesiť zo stropu, alebo namontovať na stenu. Whileits čierny odtieň je jemné, jeho geometrický tvar robí tento oko-lov dekor kus.

3.Široké Využitie: Tento moderný kvetináč môže byť použitý pre výsadbu vaše kvety, výzdobe svojej izby, záhradu alebo vašej kancelárie. Ideálny pre vašu terasu, predné verandu, balkón alebo vo vnútri vášho domova.

4.Dekoratívne Efekt: Pridanie niektoré moderné prízvuk a kúzlo vášho priestoru s týmto zvláštnym moderný závod držiteľa.

Špecifikácie:

1. Názov: Kovové Závesné Kvetináč

2. Materiál: kov

3. Farba: čierna

4. Veľkosť(cca):

Kolo závesný kvetináč: 9.8*13.8 cm/25*35 cm;

Trojuholník závesný kvetináč: 13.0*15.7 cm/33*40 cm;

Oválne závesný kvetináč: 6.7*16.5 cm/7*42 cm;

Kolo zabudované závesné kvetináč: 9.8*10.6 cm/25*27 cm;

Dĺžka reťazca: o 19.7 cm/50 cm;

Hrniec úst priemer: 5.1 cm/13 cm,hrniec, výška: 4.3 palcový/11 cm

Balenie Zoznam:

1*Držiak

1*Reťazca

1*Hrniec

Štítky: bonsai, hrniec, tvár kvetináč, kvetináč koše, dragon strom, kovový hrniec, kvetináč, umelé rastliny stenu, čierny kvet váza, l slamený košík.


( 0 Hodnotenie )

Počet