Auto Vzduchu Nafukovacie Cestovné Postele Matrace Univerzálny pre Zadné Sedadlá Multi Funkčné Gauč Vankúš Outdoor Camping Mat Vankúš Na Sklade

€19.64


Dobrý deň! Vitajte v našom obchode!

Kvalita je prvá s najlepšie služby. zákazníci všetky sú naši priatelia. Funkcie:

1. Deväť-bodovú masáž otvor dizajn: S deviatimi-bodovú masáž otvor dizajn, mat môže rovnomerne distribuovať telo tlak a zabrániť telo z potápajúcej sa, tak ako sa na podporu celkovej váhy v rovnováhe. To eliminuje nerovnosti terénu withno pocit spodnej časti. To je najlepšie camping mat na ceste výlety, táborenie a turistika.

2. Vysoko vodotesná: vankúš je vyrobený z 210T polyester kompozitné PVC a vysoká odolnosť hubky, vodotesný a odolný. Ak je špinavý, môžete ľahko čistiť mokrým uterákom. A Je dodávaný s vankúš, takže nie je potrebné vykonávať ďalšie.

3. Spojovanie dizajn: Tam sú splicable zaskočí na okrajoch nafukovací vankúš, môžete bez problémov dock viacerých nafukovacie vankúše na vôli, a vankúše môžu byť tiež stitched spoločne pre viac ľudí, ak chcete použiť.

4. Jednoduché použitie: Otvorte vzduchu ventilom, huba sa môže rýchlo nafukovať a odrazu. Odskrutkujte vzduchové trysky, rozbaľte vzduchovom vankúši, squeeze vzduchu smerom dovnútra, a potom zatvorte vzduchu nástavec jednoducho ukladať, jednoduché použitie.

5. Široké použitie: vhodné pre outdoorové aktivity, cestovanie, camping, turizmus, turistika, cez noc, cherry blossom prezeranie, pláž, dvore, záhrada, horolezectvo, pláž dovolenku, rybolov, služobná cesta, reliéf oblasti, atď. To môže byť použitý s spacie vaky, to je núdzové produktu v prípade zemetrasenia alebo katastrof.

Špecifikácia:

Názov: Automatický Nafukovací Vankúš

Materiál: 210T polyester taft kompozitné PVC, vysoká rebounce huba

Veľkosť: o 186*58*2.5 cm/

Farba: námornícka modrá

Balenie Zoznam:

1 * Nafukovacie Postele

1 * Skladovanie Taška

Štítky: funkčné miest, auto na matrac, vzduch purifi, auto krčný vankúš, matrace, vzduchové matrace, posteľ matraca, nafukovacie auto matrac creta, príslušenstvo cesta, stolička úsek.


( 3 Hodnotenie )

Počet