LED Dvere, Parapetné Chránič Vitajte Pedál Prahová hodnota na Nissan Maxima 2016 2017 2018 Pohybujúce Svetlo Auto Príslušenstvo

€27.60


Špecifikácia:LED dvere, parapetné s drôtom pripojenie

Napätie: 12V Farba: 7 farieb (červená, žltá, modrá, biela, zelená, ruža červená, farebné) pre možnosť Vzory:4 štýly Logo:vaše auto značky Vodotesný hodnotenie: IP67 Materiál: Japonský Akryl+ Vysoký jas LED Hrúbka: 0.4 cm~0,5 cm

Spôsob Inštalácie:

1.Test ak led dvere, parapetné pracuje správne. 2.Skontrolujte, či poloha inštalácie a čistý, aby sa to v suchu. 3. Zistite, pozitívne a negatívne póly dvere auta napájania, káblov a pripojenie na pozitívne a negatívne póly dvere, parapetné pan.( červený vodič sa pripojí na pozitívne a čierny vodič sa pripojí na negatívne ) 4. Odlúpnite 3M obojstranná samolepiaca ochranná fólia na zadné dvere, parapetné pan a nainštalovať dvere parapetné pan do správnej polohy. Stlačte, aby sa ho pevne zachytiť. 5.Tidy up drôty a inštalácia je kompletná.

FAQ

Q: Má tento produkt fit moje auto? Odpoveď: Áno, to sa hodí.(pls poznámka vášho auta, model a rok s objednávku) Otázka: ako Je to s logom na to? A:Yes.the dvere parapetné s autom logo na to. Otázka: logo a nápis sa dá zmeniť? Odpoveď: Áno.Ďalšie otázky o logo,pls kontaktujte naše servisné stredisko. Otázka: výrobok môže byť ohnuté? Odpoveď: Nie, To je vysoká kvalita ploché Akryl a povoliť len byť ohnutá, veľmi mierne. Otázka: Návod na použitie je zahrnuté v cene? Odpoveď: Áno. Otázka: Je ľahké Nainštalovať? Odpoveď: Áno, nalepiť ju na správne miesto.Jednoduchá inštalácia. Otázka: Čo je prúdi svetlo? Odpoveď: svetlo sa zapne a prietok pri otvorení dverí.(Pls pozrite video podrobnosti o svetelný efekt) Otázka:ktorý spôsob dopravy, budete používať? Odpoveď: spôsob dopravy sa vyberie automaticky podľa krajiny a výrobky, ak chcete, aby ostatné rýchle dodanie spôsoby, Prosím, kontaktujte nás!

Iné Politiky,

Môžete sa obrátiť na nás bez váhania ak máte akúkoľvek otázku. Našich pracovných hodín je AM9:00 - PM6:00 (GMT+8:00), Prosím e-mail nás pred otvorením spor, alebo nechať negatívnu spätnú väzbu. Pomôžeme vám vyriešiť všetky problém do 24 hodín.

Štítky: nissan maxima, lampa led, odznak nissan, auto led, dvere list, citroen c4 7, navara np300, auto prispôsobenie príslušenstvo, nissan krčma pri ceste androide, krčma pri ceste nissan.


( 1 Hodnotenie )

Počet