45pcs 8mm Nepravidelného Tvaru Kamennej Korálky Multi-farebné Rez Korálky Pre Šperky, Takže Náramok, Náhrdelník HOBBY Ručné Príslušenstvo

€3.29


45pcs 8mm Nepravidelného Tvaru Kamennej Korálky Multi-farebné Rez Korálky Pre Šperky, Takže Náramok, Náhrdelník HOBBY Ručné Príslušenstvo

Materiál:Kameň

Farba:Červená,zelená,modrá,biela,ružová

Guľôčky veľkosť:8 mm

Package zahrnuté:45pcs kameň korálky Nakupovanie Poznámka : veľkosť a farbu naše produkty sú kompletné. Ak chcete, aby ostatné veľkosti, prosím, vyhľadávanie v obchode alebo zanechať odkaz pre nás. Ako rôzne počítače displej farby inak, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov, vďaka za pochopenie.

Poštovné A Prísť Čas, aby Sme sa budú zaslané do 3 dní po vašej objednávky je potvrdené systému . Prosím, uistite sa, že adresa a telefónne číslo sú správne.

Objednané Množstvo

Spôsob doručenia (Zdarma)

Odhadovaný Čas

Poznámka

Objednávky

Yanwen Ekonomické Air Mail

25-60days

Č logistiky sledovanie informácie

Objednávky>$8

Čína Príspevok Air Mail

15-45days

Objednávky>$150

EMS/DHL/Fedex/TNT .atď

3-7days

Objednávky>$10

epacket

7-25days

Len Amerika

Vráti snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom najlepšie, čo môžeme Sme podporu vrátiť, ak tovar, ktorý majú problémy s kvalitou a poškodenia . Musíte zabezpečiť, aby bol tovar nepoškodený, v opačnom prípade budete musieť prevziať zodpovednosť . Budete musieť znášať vrátiť prepravné náklady .

O Nás Sme profesionálne šperky výrobcu, máme 12 rokov odbornej výroby skúsenosti. Sme dobre-známej značky v Číne. Všetky naše výrobky sú továrni priamy predaj, všetky výrobky sú najnižšiu cenu. Podporujeme veľkoobchod a OEM, vitajte na nákup .

Spätná väzba Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité .Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám päť-hviezdičkový spätnú väzbu . Prosím, kontaktujte nás pred vami, dajte nám negatívnu spätnú väzbu, ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a službami, budeme rokovať riešiť .

Štítky: uv led svetlo 54 w, wasp antman príspevky, krkom rez príručka, uv svetlo uv black, uv osvetlenie strany, odpadového koša autá, odpad veľký kôš, uv svetlo tube 11w, riadenie 5. palec.


( 1 Hodnotenie )

Počet