Veľa 2ks AXON K-88 Mini Nabíjateľná V Uchu Neviditeľné naslúchacích Pomôcok Objem Nastaviteľné Audiphone Zvuku Hlasu Zosilňovač

€22.32


Funkcie: Položka model: K-88 sluchadlo prísť s nabíjateľnou funkciu, nie je potrebné meniť batérie sluchadlo kombinuje kozmeticky príťažlivý vzhľad s hladkým zvuk interný reproduktor Tento sluchadla kanálové digitálne spracovanie zvuku umožňuje používateľovi na ovládanie hlasitosti a programov Filtrovanie nežiaducich hluk spôsobený prúdením vzduchu alebo vietor Dodať priame, silný a hladký zvuk priamo do ucha odolný proti Vlhkosti poskytuje odolnosť voči väčšine foriem vlhkosti a opotrebeniu, Samostatné drôtu a slúchadlá, viac pohodlné a bezpečnosť V Uchu Načúvacie prístroje tiež poskytovať vylepšené technológie pre zníženie elektromagnetické rušenie načúvacích Pomôcok sú vhodné pre ťažké straty sluchu ľudia Menší ako kreditná karta, Cenovo dostupné Načúvacie prístroje sú diskrétne dosť ľahko zmestia do vrecka alebo kabelky Maximálnu Sýtosť hladina Akustického Tlaku: 129dB ± 4dB Maximálne Súbor Akustické Zisk: 48dB ± 5dB Harmonické Skreslenie: ≤18%(450≤F≤5000) frekvenčná Odozva: 450-3000Hz Ekvivalent Vstupu Hluku: ≤ 30 db Typ Batérie: Li-ion Batérie Prevádzkové Napätie: 0.2±0.1 V Prevádzkový Prúd: ≤ 4mA Farba: Béžová Veľkosti: 1.8 x 1.4 x 1.6 cm / 0.7 x 0,5 x 0,6 v(H x L x T) Package: 1 x sluchadlo 1 x puzdro, 1 x EÚ PlugCharger (110-240v.) 1 x NÁM zmeniť plug zadarmo 4 x zátkové chrániče sluchu 1 x Používateľská Inštruktážne Brožúra prísť s retail box dodacia lehota Tipy:

Všetky balík zaslaný doporučene. s sledovacie číslo môže nasledovať package statu. to je bezpečnosť bezpečné nákladné. Dodacia lehota je cca 20--50 dní. Ako dôsledok rôznych krajín politiky a poveternostných a iných dôvodov. odoslané na rôzne krajiny ,dodacia lehota bude iný. Má nejaké otázky. prosím, neváhajte ma kontaktovať prostredníctvom ali správy. ďakujeme!

Spätná väzba:

Nechajte záporná spätná väzba sa nemôže vyriešiť problém. Existuje mnoho, viac pozitívne spôsoby, ako fáza o dobrú komunikáciu Prosím, odoslaná správa sa k nám cez www.tantra-egypt.sk. budeme sa snažiť nás najlepšie vyriešiť váš problém. ďakujeme!

O Daní:

Budeme sa snažiť v našich silách, aby službu. Pretože vlastné pravidlá sa líšia v každej krajine, clá a spotrebné dane nie sú naša zodpovednosť a sme nie je kvalifikovaný, aby odpovedal na otázky na túto tému. Prosím, výskumu vašej krajine tarify a dovoz spotrebných daní pred nákupom..

Štítky: ucho sluchadla, zosilňovače zvuku, banggood obchod, ntg4.5 carplay, 8 ohmov subwoofer, ženy ruky tašku s dopravou zadarmo, 12c5616ad, banggood ženy, X544, banggood španielsko, audio box reproduktor.


( 4 Hodnotenie )

Počet