Sexy Plavky, Plavky Ženy Jeden Kus Kombinézu Push Up Celé Plavky Kúpacie Obleky Plávať Oblek Nosenie Ženské Plavky, Plážové Oblečenie

€11.24


1.Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali? Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Detaily Produktu:

Plavky Typ: jednodielne plavky

Pohlavie: Pre Ženy

Materiál: 82%Polyester + 18% Elastánu

Podprsenka V Štýle: Čalúneným

Vzor Typ: Tlač štýl

Pás: Prírodné

Pružnosť: Elastické

Obsah balenia: 1 x plavky

1) akceptujeme Viazaný, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney, bankový prevod, kreditná karta, Paypal a všetky môžete platiť na www.tantra-egypt.sk.

2)budeme loď na predvolenú adresu v Alipay,ak nie informujte nás.

Doprava

V www.tantra-egypt.sk systému, existujú iba v 26 krajinách sú k dispozícii pre Čínu post air mail, ale v skutočnosti, to môže dosiahnuť viac ako 100 krajín,ak chcete použiť doprava zadarmo cez Čína Príspevok Air Mail,ale vaša krajina nepatrí do 26 krajín,prosím neváhajte a kontaktujte ma,ďakujem vám za vaše pochopenie.

1)položka bude odoslaný do 2 pracovných dní, Okrem sviatkov po platba prijatá

2)Pre veľké množstvo objednať, prosím kontaktujte nás o termíne dodania bude lode 3~7working dní

3) ak by ste potrebovali tovar naliehavo, prosím, zvoľte spôsob dopravy, DHL, alebo EMS a venovať osobitnú prepravu(5~9business dni, aby sa dospelo vás ). budeme si vybrať najlepší spôsob, ako pre vás.

4)O dopravu Zadarmo:zásielky zvyčajne používajú Čína Príspevok Air Mail,potrebovať asi 15 až 30 pracovných dní prísť.

5)pochopte, Prosím, že nemôžeme kontrolovať tranzitný čas, najmä počas dovolenky, f svetlo odkladu alebo poveternostných podmienok.

Poznámka

Snažíme uspokojiť našich zákazníkov. Dúfame, že budeme spolupracovať s vami v budúcnosti. Ak máte akékoľvek otázky o mojej položky, prosím E-mail nás, odpovieme vám hneď ako to bude možné.

Zásady vrátenia peňazí

100% Záruka vrátenia Peňazí na každú položku(alebo 2 týždne, výmena).Obráťte sa na nás s 24 hodín po vašom prijatí položky, ak požadujete vrátenie peňazí alebo výmenu. Po tom, ako vrátenej položky, vrátime zákazníkovi na položky cena (bez poštovného ).

Dovozné clo

Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup

Spätná väzba

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

pls kontaktujte ma najprv pred odchodom Neutrálne alebo Negatívne spätné väzby. ja budem robiť moje najlepšie vyriešiť problém, vďaka!

Štítky: vaňa oblek, zlato čipky stuhou, 3 kus bikini set s zakryť, dlho tankini, Plavky S Uväzovaním Za, textílie tetovanie, plus veľkosť plaviek bikiny pre tuku ženy, plavky ženy, neon jednodielne plavky, biquini xl.


( 1 Hodnotenie )

Počet