Drevo Čaj Box Organizátor Kontajner Drevené Úložné Priestory Skrine Retro Káva, Čaj Cukrovinky Taška Držiteľ Organizátor Pre Kuchyňa

€5.95


Popis:

Vynikajúci čaj skladovací box so 6 priehradkami funkcie módne retro štýl externe vedeného priehľadné strešné okno nastavenie.

Čaj box je vyrobený z prírodného dreva, a prichádza s vysokú tvrdosť a vysoká miera simulácie. Po dosky sú štrbinový, sú zostrihané, a sú plne integrované.

Jednoduché a krásne box je dodávaný s pevná a kompaktná konštrukcia pre dlhú životnosť. Chránené kávy z prachu a zobrazí sa to krásne.

Pole môže obsahovať čaj, sušené kvety a iné položky, používané na usporiadanie vreciek, cukor tašky, sladidlá, atď., a tiež sa môže použiť ako bytové zariadenie.

Dobrý darček pre akúkoľvek príležitosť, a pochvalu na akýkoľvek čaj nastaviť. Usporiadať všetky druhy položiek, vrátane éterických olejov, remeslá, školské a kancelárske potreby, šperky a iné malé predmety; krásne a elegantné drevené priestoru políčka.

Špecifikácia:

Typ položky: Čaj Box

Farba: White/Black

Materiál: Drevo

Veľkosť:37*10*10 cm

Množstvo: 1pc

Poznámka:

Tam môže byť malá chyba veľkosti pre ručné meranie.

Farby odchýlky sa môžu líšiť v dôsledku rôznych nastavení monitora, prosím, láskavo pochopiť.

Balenie zoznam

Balík obsahuje:

1*Box Čaj

Štítky: príbor, kuchynské zásuvky organizátor zásobník, drevené tag organizátor, tin čaj box, teabox, vrecko čaju držiteľ hovienka, bambusové box skladovanie, tovar kuchyňa skladovanie nádoba, tovar skladovanie potravín, kovové čaj cínu, box storag.


( 0 Hodnotenie )

Počet