400 Ks Plastových Rastlín Štítky Zábal Okolo Stromu Značky, Nastaviteľné Škôlky, Záhrada Štítky Strojov Značky s Veľkými Písanie Povrchu, Svätodušný

€9.39


BALENIE 200 ZASADIŤ STROM ZNAČKY - Dosť pre vaše každodenné používanie. Naše biele rastlín štítky sú vhodné pre rôzne scény, ľahko identifikovať sa s prackou dizajn, jednoduché zavesenie a má dlhšiu životnosť.

NASTAVITEĽNÁ DĹŽKA - môžete nastaviť pružný rastlín značku najvhodnejšie dĺžka podľa rastliny, vhodné pre rastlinnú konárika, stredné vetvy, hrubé konáre, bylinného vína.

TVRDÝ & PRUŽNÝ MATERIÁL - Vyrobené z vysoko kvalitnej cez jeden-čas vstrekovacieho procesu, naše záhradné rastliny štítky vynikajúci húževnatosť sú pružné, aby sa ohli, vode odolné a trvanlivé.

JEDNODUCHÉ NAPÍSAŤ NA - dosť Dlho na najčastejšie a binomiálne mená. Napíšte informácie o rastlín na značky značky a robí ID rastlín tak oveľa jednoduchšie!

PROSÍM, VŠIMNITE si, že markery môžu byť vyblednuté pod slnečným svetlom a dažďom v priebehu času.

veľkosť:20 x 2 cm

Materiál:plast

farba:biela

Obsah Balenia:

400 * Plastové Štítky Strojov

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: plastové strom labels, rastliny značky, kraft strom labels, dekorácie, menovky, strojov značky, vytlačené strojov značky, pán štítku, etikety, označenie, veľké strojov značky, strojov značky tlač.


( 0 Hodnotenie )

Počet