Robotické Rybárske Nástrahy Multi Spájané Návnadu 4 Segmenty Auto Elektrické Wobblers Pre Pike Swimbait USB Nabíjateľné LED Svetlo, Plávanie

€5.75


*1. Vysokokvalitného ABS materiál a vynikajúce spracovanie, aby bolo použitie na dlhú dobu, a multi-sekcia kovové spojenia dizajn je lepšie vykonávať. *2. To môže byť nabitá pomocou USB, a návnada môžu byť znovu použité. To bude plávať automaticky po umiestnení návnadu do vody na niekoľko sekúnd. *3. Keď LED kontrolka svieti, návnada zastaví pre 5-10 sekúnd, čaká na korisť chytajú návnada, návnady vypne po prijímajú, z vody, a LED svetlo bude ísť von. *4. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. *5. Použitie rôznych dĺžkach predné vodičov na rôznych hĺbkach vody, aby vodách robotické plávanie Lure v kontrolou.

Materiál: ABS Farba: obrázok farieb (ako na obrázku) Veľkosť: 14 cm Výrobný proces: 3D tlač Čas nabíjania: 5~6 hodín. Použitie čas: 2~2,5 hodiny Batérie: 650mAh, môže nabíjanie a vybíjanie asi 300 krát Váha: cca 53 g Návod na použitie: 1. Prosím skontrolujte, či vrtule a háčik je poškodený, pred použitím. 2. Suché elektrické návnadu po použití. 3. Uistite sa, že návnady je suché pred vyplnením. Obsah Balenia: Elektrické rybárske lure * 1 USB kábel * 1 Float * 1 Balenie box * 1 Poznámka: 1. Všetky obrázky sú profesionálne farebne odlíšené, ale vzhľadom na rozdiel v okolitého svetla a zobrazenie nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Vezmite prosím na vedomie, že. 2. Údaje je ručne merané, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: 13 rybárske spoločnosti, crankbait ryby, morské okienko, lure robot, robotické plávanie ryby, pomôcť hákom jig, Crankbait, ryby robot hračka, robotické rybárske float, návnady loď ryby.


( 2 Hodnotenie )

Počet