Pet Dvere Západku Plus Dvere Zátka Zabrániť Dvere Od Zatvorenia Jednoduchá Inštalácia Bez Vŕtania Pre vnútorné Mačiatko Pubby

€4.14


[xlmodel]-[custom]-[8888] Opis

Tento jednoduchší spôsob umožňuje vašej mačky, aby mali ľahký prístup, šikovný mačka dvere zátka bude opierať svoje dvere otvorené, a zabrániť tomu, aby zvieratá z náhodou zatváranie dverí. To je tiež preferovaný nad psom brány s mačka dvere, alebo mačka dvere interiérové dvere.

Jednoduchá inštalácia :inštalácia v priebehu niekoľkých sekúnd, nastavenie šírka otvorenia dverí širšie alebo užšie spolupracovať s veľkosťou vaša mačička & pup.Kompatibilné s rôznych typov dverí (Bi-fold, vrecko, dvojitá). jednoduché použitie: jednoduchý zámok & odblokujte západku vám rýchlo a pohodlný prístup do miestnosti.

Bez drillig : dizajn nevyžaduje vŕtanie, ale jednoducho nastavuje Uhol a zapája ju do strechy alebo hrany dverí.

Dobre pracovať :Dvere Kamarát je pet dvere popruh, ktorý umožňuje interiérové dvere otvoriť len dostatočne široká tak, mačky, môže ľahko prejsť, alebo ukončiť.

Niekedy udržanie mieru v domácnosti s viacerými domáce zvieratá môžu byť frustrujúce. Dvere Kamarát poskytuje jednoduchšie a menej ťažkopádne spôsob, ako dať mačky priestor na ich vlastné.

Vysoká Kvalita a bez Chuti :Tento produkt je vyrobený z EVA peny, je netoxický a bez chuti, a má dobrú odolnosť.to môže byť v súlade so rôznych typov dverí (Bi-fold, vrecko, dvojitá).

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografie Zoznam

Štítky: dvere zátka pre, psa prihlásiť, dvere pet, moto moc, pet brány deti, mačka klapka, dvere magnet zátka, pes suppli, pes dvere, mačka dvere.


( 1 Hodnotenie )

Počet