Originálne Náhradné Batérie Pre Xiao 9 MI9 M9 MI 9 BM3L Originálne Batérie Telefónu 3300mAh

€9.20


Tento produkt je zabezpečené, že je zakúpený z Xiao výrobcovia mobilných telefónov príslušenstvo predajných kanálov , úplne 100% pravý originál.

Značka : Xiao

Atribúty produktu : 100% Originálne Pravé

Batéria Model : BM3L

Kapacita batérie : 3200mAh

Kompatibilné s : Xiao Mi 9

Batéria Krajina Pôvodu : Čína

To, čo je v balíčku?

1* batérie

1* obojstranná páska

Budeme loď vašej položky, akonáhle je to možné po zaplatenia.

Ak sa vaše položky vybehol z akcií alebo iných problémov. Budeme vám hneď ako to bude možné.

Doprava methed:

1,Doprava z Číny

V súčasnosti náš obchod podporuje rýchle logistiky krajín (s sledovania informácií): Rusko, Bielorusko, Spojené Štáty americké, Kanada, Nový Zéland, Ukrajina, Kazachstan, Brazília,Nórsko,Austrália,Nemecko,Francúzsko,Švajčiarsko,Taliansko,Švédsko,Japonsko,Španielsko,Izrael,Spojené Kráľovstvo

Čas príchodu je zvyčajne 15-45 deň.

Pretože batérie sú nebezpečný tovar (vysoké prepravné náklady), takže musíme vybrať špeciálne logistiky. Okrem uvedených krajín, iné krajiny nemajú žiadne informácie o dodávke.

Ak máte akékoľvek otázky v tranzite, kontaktujte náš služby zákazníkom kedykoľvek.

Ak ste nedostali balík na dlhú dobu, to neznamená, že to bola stratená. To môže mať prišli na miestnej pošte alebo v poštovej schránke.

Čas príchodu je zvyčajne 30-45 dní.

Ak potrebujete registrovaný expresnej služby, logistika, Prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis.

Ak máte akékoľvek problémy s objednávkou,

Prosím, nie priamo otvoriť sporu, náš služby zákazníkom bude riešiť všetky problémy za vás.

Venovať Pozornosť :

1.Ochrana Čas Pre Dodanie---pre všetkých zákazníkov, ak nechcete prijímať zásielky po 35 pracovných dní,Prosím neváhajte nás kontaktovať na rozšírenie, aby ochrany čas.

2.Dodávateľ Služby---Sme úprimný a zodpovedný dodávateľ,budeme sa snažiť vyriešiť všetky zákaznícke priateľa problémy a aby ste 100% spokojní a spokojní v našom obchode konečne.

3.Žiadny Spor & Žiadne Negatívne---uistite sa, že ste sa na nás obrátiť pred otvorením sporu alebo odchode Negatívnu spätnú väzbu o všetkých problémoch,poďme sa udržiavať dobré pracovné vzťahy.

4.Zákaznícka Podpora---Naše obchodné súvisí s vašou podporou,takže ak ste šťastní a spokojní v našom obchode,prosím, zanechajte nám 5 hviezd,veľa vďačný.

Štítky: xiao mia3 batérie, bm3l xiao mi 9, telefón xiao mi 9 se, torubia xiao mi9 batérie, mijia, zadný kryt mi mix 3, bm3l, rok xiao mi 9 se, batéria bm3l, mi xiao.


( 0 Hodnotenie )

Počet