K10019 Lebky Urč Náhrdelník pre Popol Prívesok Medailón Nehrdzavejúcej Ocele drahocenná pamiatka Pamätník Kremácie Šperky pre Mužov, Ženy

€6.33


*Zdarma Gravírovanie,Cutome Dizajn

*Veľkoobchodný 1/5 ks alebo viac,kontaktujte nás

* 100%Zbrusu Nový Šperky

*Funkcie : Umožňuje dať veľké množstvo popola vo vnútri ,Vysoko kvalitný Elegantný ns Pohrebu, Rakvy .

*Všetky naše Šperky Majú Kvalitu Gurantee .

Ako Prispôsobiť ? ①We poskytnúť zdarma gravírovanie služby, môžete zanechať odkaz po poradí, a povedzte nám, čo chcete engrave, budeme engrave podľa vašich požiadaviek ②It môže byť vyryté meno, správu, dátum atď. Keď budete nosiť ju ako pripomienku, že váš milenec vždy vo vašom srdci, nikdy neboli od seba. ③Please, pozorne skontrolujte obsah, ktorý chcete byť vyryté pred objednávke

Informácie O Produkte

Balenie

***************************************************************************

1. PP taška, zvyčajne použijeme PP taške, ak kupujúci nemajú žiadne žiadosti.

2. Elegantne Darčekovej krabičke, kupujúci tiež môžete vybrať darček políčko, ak ste objednávku.

Platby

***********************************************************************

Akceptujeme všetky Platby cez www.tantra-egypt.sk cez bezpečné platby Viazaný, PayPal, Visa, Master card. Západ Únie a Bankový prevod je tiež k dispozícii.

Doprava

*************************************************************************

1. Budeme posielať šperky v priebehu 2-4 dní, po ktoré ste zaplatili. A tam bude trvať doba, počas dovolenky alebo horúce predajnej sezóny. Takže keď ste nedostali v čase, prosím, kontaktujte nás pre pomoc skôr, než pôjdete s spor v poriadku.

2. Môžete si vybrať E-Paket, Express( DHL, UPS, FedEx , TNT, EMS) na dodanie.

3.Rýchle dodanie Vyjadriť, je potrebné dodatočné prepravné náklady. Ak je vaša objednávka viac ako $200, môžete tiež nechajte nám správu a potom si môžete vychutnať zadarmo rýchle dodanie Express.

E-packet:7-15days, doprava zdarma

International Express: 4-7days, o $22

7 dní na Vrátenie služby

***************************************************************************

Môžete získať 100% Plnej vrátenia peňazí v prípade, že tieto situácie sa stalo. Kontaktujte nás pre vymeniť alebo dostať plné vrátenie peňazí, nebudeme účtovať za nejakú službu.

(Normálne, môže byť oneskorenie pre tovaru počas horúceho predajnej sezóny alebo dovolenku, tak nás prosím kontaktujte na

pomoc a trpezlivosť pre čaká ďalší týždeň, keď ste nedostali váš balík.)

1.Package stratil počas pôrodu.

2.Tovar poškodený pri prenášať, kontaktujte nás.

3.Kupujúci nie je spokojný s tovarom.

*************************************************************************

Ponúkame všetky druhy z Nehrdzavejúcej Ocele Pamätník Náhrdelník, Náramky/Prívesky, Náušnice, Prsteň, manžetové gombíky, Parfum, Lockets a Kľúčom. Máme viac ako 10 ročné skúsenosti v tejto línii. Vynikajúcu kvalitu a dobré po-predajný služby z nás má dobrú povesť medzi našimi zákazníkmi. Vitajte kontaktujte nás pre viac informácií, ak zistíte akýkoľvek záujem položky.

Štítky: hodvábne šaty pásy, hodvábne šaty striebro, xbr55x930d recenziu, hodváb cofee filter, pracovné odevy audi, hodváb kávy šatku, hodvábne šaty formálne, toyota žiarovky, xboxone pad kryt.


( 1 Hodnotenie )

Počet