Pôvodné Google pre Huawei NEXUS 6P LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Paneli S montážou Rámu Nahradiť 5.7 Google Nexus 6p LCD

€39.27


Pre Google Huawei NEXUS 6P LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Paneli S montážou Rámu Náhrada Za 5.7" Google Nexus 6p LCD Popis: *Nahradenie časti LCD Displeja. *Všetky diely sú 100% Testované *Vymeňte pre vaše zlomené, poškrabaný , poškodený, chybný, nepoužiteľný mobilný telefón časti Farba: Čierna/Biela Možnosť: Žiadny Rám / Rám S (vyberte si Prosím správnu Farbu a Možnosť) Upozornenie: Prosím, pamätajte, že test výrobku pred jeho inštaláciou. Ak nie, bude to ťažké posúdiť zodpovednosť v prípade, že LCD displej je poškodený. tak raz LCD boli inštalované , žiadne poškodenie umelých spôsobuje, nebudeme niesť zodpovednosť. Ak je nejaký problém, prosím, pošlite mi video, ktoré ukazuje na prednej a zadnej strane výrobku a procesu testovania.

Štítky: pre huawei doska, displej šperky, lg nexus 6p lcd, polaroid obrazovke, google 6p, nexus 6p amoled displej, displej nexus, česť, moto g moc, 8 cm displej.


( 0 Hodnotenie )

Počet