LCD Radič Rada DIY Kit VGA (RTD2270L)Vodič LVDS Invertor - Otočte displej LCD Monitor pre 1024X600 CLAA102NA2CCN

€11.07


LCD Radič Doske Auta (RTD2270L) s Vodičom Invertor LVDS -- otáčali do Monitora LCD

To je skvelý set ľahko reassembling LCD radič kit, ktorý sa používa na zapnutie holé notebooku, LCD panel do desktop/PC monitor. To bude prekvapenie, že vaše holé LCD bude dobré použiť, a už sa odpadu. Plug&play kit, bez nutnosti spájkovania.

Tento kit je pre lcd CLAA102NA2CCN len, prosím, uistite sa, že váš lcd číslo modelu je rovnaká pred podaním objednávky. Ak váš lcd je iný, prosím, nezabudnite na nás obrátiť s lcd číslo modelu pre návrh.

Lcd radič správnej veľkosti je malý a kompaktný -- 30mmX110mm .

Potrebné Príslušenstvo pre sústruženie LCD na ploche monitor: LCD Radič rada, Invertor, LVDS kábel, Klávesnica, VGA kábel, Napájací Adaptér . Ak ste už mali kábel VGA a sieťový adaptér (12V,4A), táto sada je skvelý výber pre vás, ešte existuje nejaký iný druh súpravy pre voľby v našej predajni, kliknite sem.

Majú vyskúšať a budete mať veľké prekvapenie!

Potom sa vám dostanú túto súpravu?

Dôležité Kroky na spracovanie vašej objednávky sa s týmto auta:

Krok 1: skontrolujte číslo modelu vášho LCD prvý. (Zvyčajne model č. môžete nájsť na nálepke na zadnej strane LCD panel. Ak je to potrebné, demontáž plastových shell a nájdete nálepku) . Ak si nie ste istí, číslo modelu, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť o pomoc.

Krok 2: skontrolujte, či je vaše číslo modelu LCD je podľa nášho zoznamu (zoznam je na konci description) , ak si číslo modelu LCD je v našom zozname, prosím ponuky na položku a platiť za to, a majte na pamäti, nechajte nám váš LCD číslo modelu.

Ak si nie ste istí, či je táto súprava je vhodná na vašom LCD alebo nie, prosíme, poskytnite nám svoje LCD panel model č. zaslaním ebay správy pred ponúkanie tejto položky, tak, že môžeme radiť právo držiak pre vaše LCD . Budeme vám odpovedať čo najskôr , a potom môžete zadať objednávku, a platiť za to.

Krok 3: pošleme balíček cez HongKong Príspevok ako najskôr po platby vymazané. (Ak chcete, expresná doprava, prosím, kontaktujte nás zaplatiť dodatočné náklady na dopravu pred platbou.) Čaká na obale.

Budeme napísať príslušný program do lcd radič palube, aby zodpovedali vašej LCD, takže táto súprava sa bude zápas, proti jeden veľmi špecifický LCD Panel alebo iné, ktoré majú presne rovnakej špecifikácie. Avšak, programátor, ktorý by mohol pomôcť na rôznych Lcd, že je, zmena firmware LCD radič stravovanie sami. Treba si uvedomiť, že rôzne LVDS káble a Meniče, bude potrebné, aby zodpovedali rôznych Lcd.

Upozornenie:

1. Prosím, uistite sa, že LCD displej je ok pred ponúkania cien, táto položka, inak vám bude zodpovedný za nezlučiteľnosti.

2. Ak máte obavy, veľa o nastavenie rozlíšenia, prosím, prehodnotiť, ako ponuky!

3. Budeme sa snažiť pripraviť právo držiak pre vás, ako je písanie príslušného programu do regulátora doska, výber vhodných LVDS kábel a vhodný invertora. Ale ako sme sa nemusíte LCD presne tak, ako vy na ruke, môžeme len test regulátor s vlastným LCD. Pre vás, musíte vyskúšať sami skontrolovať, či to funguje alebo nie. Ako viete, existuje veľa Lcd s mnoho odrôd na trhu, niekedy nemôžeme sľubovať presné kompatibility. Prosím, zvážte to pred ponúkania cien! Avšak, sme získali veľa úspechov pri príprave kit pre našich zákazníkov v reálnom obchode. Tak prečo nie snažiť dostať prekvapenie!

4. Ak ste nie sú špecializované na elektroniku alebo majú pochybnosti v prevádzke, prosím, kontaktujte nás pre inštrukcie, ako nie sme schopní zodpovedný za nesprávne fungovanie.

5. Po skončení pripojenie, prosím, neponáhľajte zapnutie! Po prvé, použiť multi-meter na test, či GND LCD je spojené s GND kontrolóra dosky. Ak nie, prosím, skontrolujte pripojenie znova. Ak áno, prosím, test, či je skrat medzi červené vodiče a čierne vodiče kábel LVDS. Ak nie je skrat, to znamená opak spojenia alebo iné chyby. Akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať. DIY vyžaduje určité odborné znalosti, prosím, láskavo prijať zodpovednosť rizika. Žiadny kontakt kovu je povolené, ak je hybnou silou na ovládači rady, v opačnom prípade skratu môže dôjsť, ktoré môžu spôsobiť nedostupnosť radič dosky.

Úspešný Príklad (radicalboy_fr -- francúzskeho priateľa Projektu ):

Pokyn na pripojenie regulátora rada LCD:

1. Odniesť starý menič a staré LVDS kábel pripojte od LCD panel.

2. Pripojte nový invertor a LVDS kábel do vášho LCD panel.

3. Pripojte regulátor doska s PC pomocou kábla VGA.

4. Príkon 12V,4A.

Balík obsahuje: 1 X LCD Radič Rada pre CLAA102NA2CCN 1 X 5 tlačidiel Klávesnice 1 X kábel LVDS niekoľko ďalších potrebných káblov pre tento kit

Vitajte prispôsobiť svoj vlastný kit!

Chceme, aby ste boli spokojní s našimi výrobkami. A vaše uspokojivé je pre nás veľmi dôležité.

Kontaktujte nás, ak nie sú žiadne problémy a budeme robiť moje najlepšie fix it out. Tu je naše skreslené & nespokojní tovar politiky.

-- 1. Budeme akceptovať vráti na výmenu alebo vrátenie peňazí do 5 dní po prijatí položky(položiek). Tovar MUSÍ byť v pôvodnom stave, nie sú opotrebované alebo zmenené.

Štítky: g121sn01, 400hz, invertor, pi raspberry obrazovke, electr skúter, blackview s8, 8000 batérie, led displej regulátor rady urob si sám monitor auta, lampa jednotky, rada monitor, edp lcd radič doske auta.


( 1 Hodnotenie )

Počet