Mono-PU - Indické Vlasy Patch pre Mužov Odolné, Jemné Mono Base & PU Mužov Parochňu 130% Hustota Vlasov Toupee

€76.91


Popis

- Jemné Mono v tele,1" Poly Povlak v obvode poly s gázy - 5X7" 5X8" 6X8" 6x9",7x9" 7x10" 8x10" - Indická Ľudské Vlasy - Vlasy Vlny: 30 mm - Dĺžka vlasov: 4"-6" - Štýl Vlasov: Voľný štýl - Vlasy Hustota : Stredná,130%

Pre Davu

FAQ

Otázka: Ako môžem vybrať iný model?

Odpoveď: Ak hľadáte najprirodzenejší, by ste si mali vybrať francúzsky/Švajčiarskej Čipky,Mirage,NG,Bella.Vstrekovanie čipky a Vstrekovanie pokožky. Ak hľadáte základ, ktorý je trvanlivý,by ste si mali vybrať Kože,Dlhopisov, Versalite, Jemné Mono.

Otázka: Ako môžete Zmerať Svoje Toupee?

A:Spravidla udáva v palcoch, Predné späť na meranie dĺžky základne Ucha k uchu meranie Šírky základne

Otázka: Prečo sú vlasy dĺžky 6 cm

A:6" dlhé vlasy je vhodný pre väčšinu vlasov; profesionálnej kaderníčky vám môžu pomôcť znížiť akékoľvek dĺžka sa vám páči

Q:Ako vybrať hustoty vlasov

A:90% 130% stredná hustota svetla,ktoré je bežné a prirodzené hustoty pre mužov.Ak si myslíte, že je to príliš silný,môžete znížiť ho sami, alebo nechať váš hairstylist pomôže štýl je.

Q:Dávka každého, ktoré potrebujú veľké veľkosť?

A:samozrejme,že nie, 8x10" je dosť veľký pre väčšinu ľudí, môžete tiež rezané na akúkoľvek veľkosť, ktorú potrebujete, a máme 15 rôznych veľkostí, ktoré si môžete vybrať.

Q:, Ako dlho budú moje nové vlasy systému naposledy?

Odpoveď:Nie vždy majú rovnováhy medzi Prírodnými a Trvanlivé, s normálne nosenie, životnosť: 3-6 mesiacov skvelé vyzerá(bez NG)

Otázka: Ako sa pripojiť toupee?

Odpoveď: Pomocou lepiacej pásky alebo lepidla

Otázka: Čo Šampón a Kondicionér by som mal používať so moje vlasy systém ?

Odpoveď: odporúčame sulfát-free šampón. Pre kondicionér, odporúčame Infusium-23 Krok 2 kondicionér. Obaja sú lacné a obvykle k dispozícii v obchodov s potravinami.

Štítky: vlasy ľudské parochňu, muži toupee, indický sari, muži parochňu, muž parochňu, muž sveter, toupee žena, dsquared2, armani muž, muž toupee.


( 13 Hodnotenie )

Počet