Woodworkding Rezbárstvo Frézovanie Fréza HSS Smerovanie Router Bitov Burr Rašpľa Rotačná Súbory Rytie Rez Elektrická brúska Nástroj

€4.90


Woodworkding Rezbárstvo Frézovanie Fréza HSS Smerovanie Router Bitov Burr Rašpľa Rotačná Súbory Rytie Rez Elektrická brúska Nástroj

Špecifikácie: Rotačné Router Bit na Drevo

Dĺžka:Cca. 39 mm

Stopka priemer: 3 mm

Materiál: Rýchloreznej Ocele

Vhodné modely: Závesné mlyn; Elektrický mlyn; Vŕtať, Brúsiť a Taiwan môže svorkou na tyč s priemerom 3 mm stroj môže byť použitý.

Funkcie:

Vhodné pre drevorezbárstvo, koreň rezbárstvo, olivové kôstky, blade, trvanlivé.

Čip rýchlo, vysoká tvrdosť, vhodné pre dreva, hliníka, plastu root rezanie a gravírovanie.

Pre spracovanie kovových a nekovových povrchov pomocou rytie stroj alebo mini-Vŕtanie rôzne formy rezanie súčasťou poskytovať efektívne spracovanie materiálov, dĺžka je o 39 mm,Stopka s Priemerom 3 mm.

Bezpečnostné Tipy:

1. Karbidu otrepy rýchlosť je všeobecne 6000-40000 rev / min, keď sa používa na pneumatické alebo elektrické náradie, nástroj musí byť zaseknutá tesné.

2. Rezanie smerom by sa mala presunúť z pravej do ľavej hladko, nie rezu a späť ako pri použití kolieska; dávajte pozor, používať príliš veľa sily (tlaku je obyčajne nie viac ako 4 kg).

Package Zahrnuté:

6/10/20 x HSS Smerovanie Router Bitov

Poznámky:

1. Na nepravidelný tvar hlavy, pretože produktu, takže množstvo rôznych prístupov nie sú rovnakej veľkosti, rozmery sú len pre referenčné účely.

2.Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba,ďakujem.

3.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Štítky: rašpľa na drevo, trill kúsky dreva, frézovanie závitových fréza, trochu router, rezať závit stroj, fréza ramienka, gravírovanie otrepy, 7mm frézovanie bit, m5 niť frézovanie fréza, fi wi router.


( 0 Hodnotenie )

Počet