6M Odolné Pracky tie-Down Pás popruhy pre Auto, motocykel, bicykel, S Kovovou Prackou Ťažné Lano Silné Ratchet Pás pre Odkladacia Taška

€6.40


Popis:

*1. 250 LIBIER z pracovného vyťaženia kapacity a vysoká hustota tkanie z vysoko kvalitného polyesteru popruhu vlákniny. Sú veľmi odolné, nenosia, a majú dlhú životnosť.

*2. Mobile chladničky, práčky, sušičky, páskovania tovaru, kotviace body, háčiky, príves riadenia, bungee jumping, ratchet únos, gumičky, pevné motocyklov, Štvorkoliek, štyri-kolesové vozidlá, bicykle, bitka laná.

*3. 3 metrov na dĺžku, vhodný pre vozidlá rôznych veľkostí. Na 8 metrov vysoká, že používate správnu dĺžku, aby účinne utiahnite veľké alebo malé zariadenia.

Informácie o produkte:

Výrobok dĺžka: 6 m.

Katalóg šírka: 2,5 cm.

Produkt materiál: kov + vysoká kvalita PP.

Funkcie produktu: napnutia.

Package:

1 * Ratchet Pásu

Bezpečnostné opatrenia:

1. Všetky obrázky boli odborne opraviť, ale z dôvodu rôznych okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky v fotky a položky, ktoré nájdete, prosím pochopiť.

2. Údaje sa meria ručne, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Dropshipping

1.Faktúry alebo Leták Podpory sú vylúčené

2.Môžeme dodať tovar vo veľkom a poslať ePacket

3.Nemáme minimálne množstvo objednávky

4.Neakceptujeme paypal

5.Neakceptujeme prispôsobené produkty

6.Akceptujeme CSV

7.Hromadne CSV / Excel drop shipping/Support Veľkoobchod

8.Žiadne faktúry akcie alebo Prijatia zahrnuté

9.Zvyčajne Rýchle dodanie do 24-48 Hodín

Štítky: chevy ťažné bar, motocykel vlečenie, textílie batožiny popruh, kriega batožiny, ratchet popruh, elastické lano batožiny, lano napätie, batožiny chvost, pás ratchet, rerekaxi batožiny popruh.


( 0 Hodnotenie )

Počet