20 Kusov v Pohode Nehrdzavejúcej Ocele Huggie Závesné Hoop Náušnice Kpop Hoop Visieť Náušnice pre Ženy, Mužov Módne Šperky

€7.54


20 Kusov v Pohode Nehrdzavejúcej Ocele Huggie Závesné Hoop Náušnice Kpop Hoop Visieť Náušnice pre Ženy, Mužov Módne Šperky Funkcia: výška: celkom 20 kusov hoop visieť náušnice v balení, rôzne štýly v cene, tak môžete zmeniť váš make-up a šaty-up štýl často; Tam sme niekoľko rôznych farieb si môžete vybrať, podrobné informácie nájdete v našich obrázkov Dlho prívesok náušnice: tieto huggie závesné hoop náušnice sú navrhnuté s dlhými reťazcami, retiazky a prívesky sú bohaté na štýly, ako napríklad star prívesok, pierko prívesok, list prívesok, bar prívesok, kolo obvodové prívesok a viac, ľahké byť zladené s rôznymi oblečenie, nosiť ich môžete vytvoriť svoj denný obliekanie viac očarujúce a oko-lov Kvality materiálu: naše dlhým reťazcom prívesok náušnice sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, kvalitný, bezpečný a ľahký materiál, ktorý nie je ľahké zlomiť, fade alebo hrdze, nosia im nebude robiť ušiach cítiť nepríjemne, a tieto náušnice sú dostatočne odolné, aby sa zabezpečilo dlhodobé využívanie Celej osobnosti: nerezová oceľ huggie hoop náušnice sú v pohode štýly a celej osobnosti, ktoré vám pomôžu vystúpiť z davu, pre vás vhodné nosiť pri rôznych príležitostiach, ako sú Vianoce party, narodeniny, party, Nový Rok party, karneval, tanečný večierok, etapy výkon, zoznamka, nakupovanie, atď. Položka Druh : Náušnice Pohlavie:Unisex Materiál: Titánové Ocele (Nikel Zadarmo, Hypoalergénne majetku), Farba:Strieborná, Veľkosť: podrobnejšie,prosím, viď foto. Množstvo:20 Ks . Poznámka: Veľkosť pre ručné meranie, môže byť 0 až 3 mm chyba, patrí k bežným javom. A vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Balenie obsahuje: 20 Ks x Náušnice.

Štítky: royals rodiny diana, roynd šperky prstene, royal dámske sako, royalty logo google, royale kulma, royals cirkev dnes, royale chulan krivky, royale, hrá karty, royalty hnedé album.


( 0 Hodnotenie )

Počet