10 Fliaš crystal drahokamu stick gél lepidlo na nechty umenie Lepidlo Gél 8ml UV Gél na Nechty Umenie Aplikácia Kaviár Kamienkami

€8.42


Package: 10pcs* 8ml kamienkami lepidlo Ako používať nechty, lepidlo: 1.uplatňovať základ srsť a farba ( nechcem použiť stierka ); 2. pripraviť diamond kvapnite niekoľko nechty, lepidlo gél na nechty ( oblasť závisí od veľkosti diamantu ); 3. dajte diamant na tha nechty a upevnite ho pomocou nipper; 4. liek s UV alebo LED svetlo pre 1 minútu ( nemusí čakať na to, kompletné suché ); 5. neuplatňuje žiadne utrite vrchný náter ( nechcem použiť to na diamant );------ ( najdôležitejší krok ) 6. liek je s UV alebo LED svetlo pre 1 minútu ( čas závisí od vášho stierka gél ). DÔLEŽITÉ TIPY: 1. UV alebo LED svetlo by malo byť použité pre 2-krát 2. PO VYTVRDNUTÍ JE NA 1 MINÚTU, TO SA EŠTE TROCHU LACNÉ, ALE NEMUSÍTE ČAKAŤ NA LEPIDLO SÚSTRUŽENIE ÚPLNE SUCHÉ 3. nezabudnite umiestniť gél krycia srsť okolo drahokamy ( soaf off ) Živice drahokam šperky Diamond lepidlo používa metóda je zobrazené na obrázku. Akékoľvek otázky, neváhajte a obráťte sa na predajcu.

Štítky: kds na nechty, lepidlo pack 100, lepidlo na nechty, gél dievča, 22 mm kovový prepínač, 127v, eva peny trubice, pláž vinyl, čepeľ brushcutter, francheska nail art, gél lak na nechty ml.


( 0 Hodnotenie )

Počet