Nechty Salon Sterilizátor 300W Suché Teplo Sterilizácia Vysokej Teplote Dezinfekcia Kabinet Pre Kaderníctvo,Tetovanie,Manikúra Zariadenia

€36.36


Mini Nechty Salon Sterilizátor NV-210 Suché Teplo Sterilizácia Vysokej Teplote Dezinfekcia Skrine

Predajné Miesto

-Nastaviteľné-môžete nastaviť teplotu podľa vašej potreby a tiež tam je svetelný indikátor. -Funkcia rýchleho štartu vykurovacie teleso pre rýchle prevádzky bez tlakom,pary,alebo chemikálie, na rozdiel od vlhké teplo metódy,Suché Teplo metódy nevyžadujú žiadne rutinné čistenie. -Nerezový zásobník konštrukcie, vo vnútri je trvanlivé a odolné proti korózii, kapacita tento Vysávač je 1.5 L. -Teplota môže byť nastavená od 0°C do 200°C, bude automaticky preruší, keď sa dosiahne max. teplota.

Poznámka

1. Prosím, nedotýkajte sa stroja, kým ho pracujú v prípade obarenia. 2. Je vysoká teplota, sterilizátor, prosím, majte na nástroje potrebné na dezinfekciu suché. 3. Keď stroj prestane fungovať, prosím, aby sa dezinfikovať nástroje po 20 minút. 4. Nie je vhodný pre plastové nástrojov, len na kovové nástroje.

Štítky: sterilizátor pre telefón, machin rotačné tetovanie, gél rúra, tetovanie, geometrické zvierat nálepky odtlačkový, sporák na nechty, machin tetovanie, dočasné tetovanie, gumené šport, dezinfikovať telefón.


( 2 Hodnotenie )

Počet