7-palcový ZJ070NA-03C LCD Displej + Dotykový Displej digitalizátorom. Panel pre Garmin Dezl 760 760LM 760LMT GPS Navigácie

€27.29


VAŠA SPOKOJNOSŤ JE NÁŠ VÝKON Poznámka :

*Máme veľké zásoby, Ak potrebujete viac, obráťte sa priamo na nás!

*Je potrebné Urýchlene: prosím, vyberte Express: DHL

dodacia lehota: Cca 2-6 pracovných dní. Stojí $ 30 Po balenie 1KG.

( Poznámka : Položka veľkosť je iný. Rôzne hmotnosti. Doprava rôznych krajín.Rôzne náklady.) .Podmienka:

- práca v perfektnom stave

.V prípade akýchkoľvek otázok alebo potreby, prosím, napíšte nám: - POZNÁMKY: Keď sme dostali správu, budeme písať späť na prvýkrát,

ale my sa medzinárodné transakcie, časový rozdiel medzi nás, odpovieme do 24 hodín, ďakujeme za pochopenie! Doprava: Sme prepravy tovaru do každej krajine sveta!

Zvyčajne tovar bude odoslaný v nasledujúci pracovný deň po platba, dodacia lehota závisí od vašej krajiny pobytu, v závislosti od vašej krajiny, zvyky!

Náš predvolený spôsob dopravy je www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava , prečítajte si Prosím nasledujúce dodacie lehoty sa pozorne! A predicte dodacia lehota acording do krajiny pobytu, ak je mimo čas dodania nedostali tovar, prosím kontaktujte nás a my vám vyriešiť problém prvý raz!

Kupujúci je podľa povinnosť, ak (u) položka je povinná vo vašej krajine ciel. Nie sme zodpovední za svoje krajiny akékoľvek taxe alebo colný poplatok. Naše ceny nezahŕňajú žiadne clo alebo dane. Prosím, overte ho. Návrat Politiky :

Všetko sa vracia, musí byť informovaný pred návratom.

Kupujúci je malo oznámiť predávajúcemu všetky vrátený tovar do 7 dní po obdržaní balíka. Vyhradzujeme si právo odmieta akúkoľvek požiadavku, ktorá informuje predávajúci dlhšie ako 7 dní.

Výmena z dôvodu kupujúci zle časť objednávky, kupujúci musí zaplatiť 2-spôsoby expedičný poplatok.

Návrat položky musia mať všetky originálne balenie a v dobrom stave.

Návrat poštovné a poistenie poplatok je nevratný na vrátenie peňazí alebo nový zásielky.

Prepravné poplatky sú nevratné.

Spätná Väzba Politiky :

Keď ho dostanete, úprimne dúfam, že sa vám bude páčiť a oceníte náš služby zákazníkom. Ak ste spokojný s nákupom, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu po prijatí položky, a my sa vráti spätnú väzbu na vás.

Ak máte akýkoľvek problém s výsledkom transakcie alebo produkt, prosím nereaguj s negatívnej spätnej väzby, než sa obrátite na nás.Tak sme vedeli, čo by sme mali robiť, aby vám pomohol. Medzitým, budeme vedieť, kde by sme sa mali zlepšiť. budeme sa snažiť vyriešiť váš prípad čo najskôr.Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete,kontaktujte nás slobodne .

Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť za vás a aby ste spokojný. Vitajte navštívte náš obchod znova! Ďakujeme!

Štítky: muži farba hodvábny väzby, noc tričko mužov 7xl, magnetické kábla podložky, mazda miata postroj, mazda logo svetla, 2x, noc tričko detskya, noc tričko buldog, nočné košele senior, noc tričko 9 rokov.


( 1 Hodnotenie )

Počet