G12 TV Stick Bezdrôtové pripojenie HDMI, WiFi, Displej TV Dongle 1080P pre google chromecast 3 2 Prijímač Pre Miracast Airplay Android IOS PC

€8.06


G12, Wifi, Hdmi, Wireless Obrazovke Prijímač Pre Chromecast Google Tlačné Cast Obrazovky Zrkadlo Adaptér Pre Miracast Airplay DLNA

1. Dual-band 5G/2.4 G: bezdrôtového adaptéra displej prijíma kábel HDMI predĺženie riešiť nedostatky prvej generácie. Napájaný RAM dual core chipset. Podpora H. 265/HEVC dekodér, 4K (3840 X 2160) a rozlíšenie 1080P. Podporu pre Aplikácie doručenia na zariadení s androidom a Chrome videoprojekcia Windows. Nie je potrebné prepnúť na Miracast Airplay DLNA režim.

2. Pre iOS Nastavenia Užívateĺa: Pripojenie hotspot signál WiFi zoznam iOS zariadení. Pripojenie na wifi cez IP adresu 192.168.203.1 cez prehliadač. Potvrdenie, že váš mobilný telefón je pripojený k rovnakej wifi, otvorte Airpaly , bezdrôtovo iOS obrazovke sa premieta do TV. Teraz môžete vidieť, čo je zobrazené na vašom iOS zariadení na vašom TV.

3. Pre Android Nastavenia Užívateĺa: Otvorte funkciu Miracast na vaše Android zariadenie a vyberte Anycast odovzdať vaše zariadenie k TELEVÍZORU. Ak neviete, o Miracast, sa môžete prevziať aplikácie, skenovanie QR kód na obrazovke. Aplikáciu otvoríte a pripojiť sa k Miracast, ktorý vás bude sprevádzať. Váš malý displej sa teraz odzrkadľuje na veľkej obrazovke.

4. Široká Kompatibilita: Podpora pre Miracast/Airplay/DLNA. Kompatibilný s operačným systémom Android 4.4+ a iOS 9.0+, MacOS 10+, Windows 8.1+ (Miracast musia byť zapnuté). Keď priateľa strany alebo zlúčenia rodiny, môžete bezdrôtovo zdieľať, Zdieľať fotografie alebo prezentácie na súbor na veľkej obrazovke stretnutia alebo v triede. Podpora pre Netflix/Video/HBO go/Hulu Plus sky go/DIRECTV na zariadenia so systémom Android. Vhodné pre Unreviewed video z iOS zariadenia.

5. Všeobecné System Update: Budeme pravidelne aktualizovať firmware od cloud server pridať funkcie a zlepšiť kompatibilitu. Pripojte tento hardvérový kľúč k vašej wifi a automaticky aktualizovať, takže modul môže pracovať s najnovšou verziou iOS / Android Kompatibilné / Windows zariadenia a kedykoľvek.

Popis:

1. Rozhranie USB, plug and play, viac kompatibilné, vhodné pre väčšinu počítačov, mobilných telefónov, atď.

2. Rozlíšenie HD, obraz je jasnejší a hladšie.

Špecifikácie:

Rozhranie: HDMI

Vzťahuje sa na: Podporu Miracast, Airplay, DLNA

RAM : DDR, 1 Gbit

Napájanie : 5V 2A

Farba: čierna

Package Zahrnuté:

1 x Wifi, Hdmi, Bezdrôtový Prijímač Displej

1 x Nabíjací kábel

1 x Návod na použitie

Poznámky:

Prosím, dovoľte 0-2 mm chyba v dôsledku ručné meranie, vďaka za pochopenie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Pochopte prosím, ďakujem!

Štítky: anycast, chromecast, chromecast googl, nord vpn, box tv, smartphon, cromecast google, router 2.4 g 5g usb 3.0, wecast google chromecast, mi stick tv.


( 3 Hodnotenie )

Počet