Vysoká Kvalita 1.1 m/1,3 m/ 1,5 m Nafukovacie Plavecký Bazén pre Dospelých, Detský Bazén na Kúpanie Vaňou Vonkajšie Vnútorné Vaňou Vody Bazén Produkty

€7.47


1.1 m/1,3 m/ 1,5 m Nafukovacie Plavecký Bazén pre Dospelých, Detský Bazén na Kúpanie Vaňou Vonkajší Krytý Bazén Funkcia : ✔【VYSOKO KVALITNÝ MATERIÁL] vyzýva Na vysokej pevnosti horúci uhlík tvrdý PVC vrstvený nezávislé airbag prijíma posilnené tepelnej fusion technológia, ktorá je pevná a nie je ľahké zlomiť. Ak jedna vrstva úniky, nebude mať vplyv na normálnej okolitých dieťa. ✔【DIEŤA PÁDU PREVENCIE] vyzýva hrubé dno nafukovací mechúr účinne blokuje zima na zemi, aby sa zabránilo rýchlemu poklesu teploty vody, a zabraňuje dieťa pred pádom a pálili pri plávaní alebo hranie v bazéne. ✔【INOVOVANÉ ÚNIK VZDUCHU-DÔKAZ VENTIL] vyzýva Každú vrstvu airbag má vylepšenú verziu nepriepustných ventil, ktorý je vysoko zapečatené, aby sa zabránilo úniku vzduchu. ✔【POHODLNÉ POUŽÍVANIE] vyzýva Na nosenie, odolný voči tepelnej izolácie pena spodnej časti je pohodlné pre šliapať bez bump.Existuje mnoho veľkostí si môžete vybrať-110 * 88 * 33; 128 * 85 * 45 cm; 155 * 108 * 46 cm; ✔【CHUDNUTIE] vyzýva ležiak veľkosť pre deti a dospelých. Rodičia môžu postarať sa o deti ľahšie ako doma.Pravidelné poklesy boli známe, že pomáhajú eliminovať toxíny v tele, vyhladzuje pokožku,a štíhle telo. Popis: Typ:Nafukovací Bazén Materiál: PVC Tvar:Obdĺžnik Hlavná Farba:Bue+Biela Veľkosť:(cca.)

Vonkajší priemer 100-88-33 cm

vnútorný priemer 70-48-33 cm

Vonkajší priemer 128-85-45 cm

vnútorný priemer 88-45-45 cm

Vonkajší priemer 155-108-46 cm

vnútorný priemer 115-68-46 cm Tipy: 1) nie nalejte vriacej vody (<40℃) priamo do bazéne, aby sa zabránilo poškodeniu bazén, mali by ste najprv nalejte studenú vodu, a potom nalejte horúcu vodu; 2) Nafukovacie, moderovanie, 90% odporúča sa; 3) Aby sa zabránilo objektov alebo chemikálií. 4) Poznámka: aby Sme sa dodať tovar po skladacie Balík v cene: 1 x Nafukovací Bazén (NIE je súčasťou čerpadla a iné ozdoby.) Upozornenie: 1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. 2.Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie údajov. 3.Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.

Štítky: vedierko kúpeľ, dospelých, bazén, vaňa, bazén plávať, swimava nafukovací bazén, teplé vaňové kúpele, malý nafukovací bazén, air vaňa, spálne, gauč, vaňa zložiť, dieťa nafukovacie kúpeľ.


( 0 Hodnotenie )

Počet