Ultrazvukové Bezdrôtový Nádrž Na Vodu Merača Úrovne Snímač Teploty Zobrazenie Času Budenie Kvapaliny Hĺbka Hladiny Meradlo Merací Nástroj

€40.19


Popis

Dávať pozor na vaše vonkajšie nádrž na vodu z pohodlia vlastnej obývačky, do 100 m ďaleko. Nainštalovaná v hornej časti nádrž na vodu, vysielač jednotka meria výšku hladiny vody pomocou ultrazvukový snímač a snímač teploty pomocou thermo sensor. Si môžete zavesiť prijímač jednotky na stenu alebo na vytiahnutie stojana a umiestniť ho na vašej kuchyne stola, stôl alebo stôl. Zobrazenie vašej izbe je teplota, teplota nádrže a vodnej hladiny (zastúpená 10 prvok bar graph). Môžete uložiť min/max záznamy a nastaviť upozornenia na osobitné hladiny vody (vysoká/nízka), alebo keď je prázdny.

Funkcie

Tento meter sleduje nádrž kvapaliny hĺbka hladiny, a zobrazí na 10-prvok LCD stĺpcový graf. To môže udržať min/max záznamy nádrž hladina kvapaliny. Podporuje nádrž hladina kvapaliny high/low alarm a nádrže kvapalných prázdne hlásenie. Zobrazuje vnútornú teplotu (° alebo °) a tank teplota (° alebo °) v rovnakom čase. Prijímač je možné dať stojí na stôl alebo zavesenie na stenu.

Špecifikácia

Prenosová vzdialenosť: max.100 m( v otvorenom priestore) Frekvencia: 433MHz Vnútorný teplotný rozsah: -50°-0 Rozlíšenie: 1° Presnosť: ±1° Nádrž teplota meranie rozsah: -40 - -60° Rozlíšenie: 1° Presnosť: ±1° Hladina vody merať rozsah: 0-15m Rozlíšenie: 0,01 m Presnosť: ±0.03 m Alarm trvanie: 120sec Spotreba energie: Vnútorné prijímač: 2xAA 1,5 V batérie (nie sú súčasťou) Nádrž vysielač: 6xAAA 1,5 V batérie (nie je súčasťou balenia) Hmotnosť: 288g

Balenie Obsahuje

1* Vnútorné LCD Prijímač 1* Hladina Vody Snímač Vysielač 1* Montážne Skrutky 1* Návod Na Použitie

Platby: -Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: -Kreditné Karty, VISA, Banky do Banky, bankovým prevodom, Western Union a tak ďalej. -Všetky platby uskutočnené na www.tantra-egypt.sk sú spracované Alipay. Doprava: -Prosím venujte viac pozornosti vašej objednávky adresu, ktorá MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy. (Ak ste z Ruska, Prosím zanechať svoje úplné meno. To je veľmi dôležité) -Tovar bude dodaný do 3 pracovných dní po zaplatení. -Poštovné bude na celom svete prostredníctvom ePacket/Čína príspevok air mail/UPS/FEDEX/DHL/EMS. -Diaľkové oblasti môže spôsobiť extra expedičný poplatok. -Skontrolujte prosím, pri dodaní položky, ak je poškodené, prosím, láskavo prijmi ho a ihneď nás kontaktujte. Urobíme potvrdenie a odoslať vás novú. Záruka: -1 rokov výroby záruky; Budeme ponúkať svoj voľný nové diely alebo príslušenstvo s dopravu zadarmo v priebehu 3 mesiacov po nákupe. Budeme ponúkať svoj voľný nové diely alebo príslušenstvo, ale musíte platiť za niektoré prepravné poplatky, ak viac ako 3 mesiace a menej ako 1 rok. -Chybné problém sa musí podať do 7 pracovných dní po výrobok je dodávaný; -Poštovné škody musí byť podaná v lehote 5 pracovných dní po výrobok je dodávaný. -Prosím, ukážte nám fotografiu alebo video, ak sa stane problémy na produkty. Vezmite Prosím Na Vedomie: -Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v lodné náklady. -Kupujúci znáša všetky zodpovednosť za všetkých dodatočných poplatkov, ktoré vznikli (ak nejaké sú). -Pre našich zákazníkov z Brazílie: ak si vyberiete kuriéra, prosím zanechať svoje daňové číslo tak, aby zabezpečili, že naša dodanie normálne.

Štítky: automatické úrovni, ultrazvukový senzor vody, 61edph, digitálna úroveň meter, úroveň vody, lux meter, digitálny nádrž na vodu, indikátor úrovne, laser úrovni, miestny úrovni, boruit svietidla.


( 3 Hodnotenie )

Počet