Toaletná Taška make-up taška Lacné Ženy Tašky Mužov Veľké vodeodolného Nylonu Cestovná Kozmetická Taška Organizátor Prípade Necessaries tvoria Umývanie

€6.60


VYSOKO KVALITNÉ ODOLNÝ MATERIÁL: Toto výnimočné toaletná cestovná taška je vyrobená z atraktívnych Katiónových Oxford látky, ktorý je známy pre jeho ľahký ešte trvanlivé vlastnosti, ideálna kombinácia pre cestovanie. Tento konkrétny materiál je odolný voči vode, takže je bezpečné pre použitie v prostredí, kde môže byť mokrá, ako je napríklad kúpeľňa alebo sprchovací priestor. Vnútro vaku je bezpečne lemované špeciálneho materiálu, ktorý zvládne náhodnému toaletná škvrny a môže byť ľahko čistiteľný t ŠIROKÝ OTVORENÝ DIZAJN S ORGANIZOVANÉ ODDELENÍ: Kompaktný ešte priestranné, táto cestovná taška poskytuje adekvátneho priestoru pre všetky vaše essentials. Taška ako celok opatrenia 25 L x 13,5 W x 17.5 H cm s objemom 3,3 L. obsahuje hlavný priestor, ktorý má väčšie položky, ako je napríklad šampón fliaš alebo holiace krém, s dvojitým zipsom oka puzdro, ktoré chráni váš menšie toaletné potreby a kozmetiku v mieste, a predné vrecko na zips, ktorá poskytuje extra úložný s ľahko VYROBENÉ PRE CESTOVANIE A PRENOSNOSŤ: Navrhnuté s cestovateľom v pamäti, tento prípad je dodávaný so zabudovaným háčik ideálny pre zavesenie taške umožňujú rýchly prístup k položkám, rovnako jednoducho ako ukladanie vašej cesty prípade, keď nie je potrebné. VHODNÉ na viacnásobné POUŽITIE TAŠKA: Či už cestujete za prácou alebo osobných dôvodov, tento prenosná taška bude určite vyhovovať vašim potrebám. Bol navrhnutý pre mužov a ženy, a je veľmi univerzálny cestovný vak, ktorý môže byť použitý ako tradičný toaletná taška, make-up, alebo holenie auta prípade, bezpečné miesto na ukladanie zdravotnú starostlivosť položky, pri cestovaní, alebo môže byť použitý ako carry-on leteckej spoločnosti taška na uloženie potrebných počas letu prvky.

Štítky: mui ženy taška, taška make-up, taška na rameno, traveler kozmetická taška, kalnej kozmetické tašky, príslušenstvo cesta, taška, dvere make-up taška, zložené kozmetické úložný box, yve saint laurent.


( 4 Hodnotenie )

Počet