Hot Predaj Lyžiarska Prilba Integrally-tvarovaný Lyžovanie Prilba Pre Dospelých a Deti Zime Sneh Skateboard Lyžiarske, Snowboard Prilbu

€15.01


Popis:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Prenosné a trvanlivé, ľahko prenosný, ľahký

EPS a ABS Škrupina: bezpečnosť prilby je vyrobená z EPS a ABS, má vynikajúce anti-shock výkon a vysokú pevnosť. Vysoká tvrdosť a superior vysokej teplote odolný výkon.

Neoddeliteľnou Tvárnenie, Kompozitné Brnenie Dizajn . Táto prilba má vynikajúce anti-shock a redukcia vibrácií, ako aj izolácie výkon. Záruku, že prilba môže fit your head, a zabezpečia dokonalý komfort a bezpečnosť.

S Dýchateľným Otvormi, Pohodlné A Priedušná. Prilba má niekoľko priedušné otvory na odstránenie tepla a vlhkosti v prilby.

Odnímateľné Ušné Vankúšiky, Antimikrobiálne Podšívka. Vynikajúci mäkké niť vám prináša jemné teplo skúsenosti, mokré absorpcia a odvod potu. Priedušná a antimikrobiálne podšívka. Záruka suché a pohodlné na dlhodobé používanie.

Špecifikácia:

Ročné obdobia: jar, leto, jeseň, zima

Platné Pohlavia: muži a ženy & teenager

Materiál: ABS Shell+ EPS vnútorné + Velúrové Bavlnené

Farba: Čierna/ Ruža červená/Biela/Modrá

Veľkosť:obvod hlavy, pre M:54-58 cm; obvod hlavy L: 56-59 cm

Package hmotnosť: 630g

Balenie Obsahuje:

1 x Prilba

Poznámka: prosím, dovoľte 1-3 chyby na skutočný rozmer vzhľadom na ručné meranie! Ďakujeme !

Skutočná farba sa môže mierne líšiť od fotografie vzhľadom na obrazovke počítača je rozlíšenie, jas, kontrast, atď.

Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás pred ochodom negatívnu spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám slúžili, ďakujeme za pochopenie

DÚFAM, ŽE MÁTE PRÍJEMNÉ NAKUPOVANIE!!!

Štítky: bunda lyžiarske ženy, snowboardová prilba infantil, ski snow, prilba lyžiarske bluetooth, ženskú prilbu na motocykel, Lyže, snowboard, výkon smash tenis, prilba pre motorcycl, ece prilba polovicu tváre, COPOZZ.


( 0 Hodnotenie )

Počet