Silikónové Pečenie Mat S Mierkou Koľajových Cesto Pad Miesenie Cesta Mat Non Stick Pečivo List Rúra Potravinárske Fólie Na Pečenie Nástroj Nové

€3.60


Popis:

The rolling pad je obľúbený pre svoju užitočné dizajnu a vysokej kvality, ktoré sa môžu vyhnúť trávia príliš veľa času pri čistení, a môžete robiť niečo iné.A je ľahko umývateľné a môžu byť zložené voľne.S vysokej teplote odolného materiálu,môžete ho používať bezpečne.

Funkcie:

Užitočné dizajnu a vysokej kvality

Vysokej teplote odolného materiálu

Ochrana životného prostredia a bezpečnosť

Ľahké umývanie

Dobrý položka v každodennom živote

Veľkosť:ako je znázornené

Materiál:Silikón

Štýl:Rolling pad

Farba:Čierna a Červená

Package:1*Rolling pad

Vezmite Prosím Na Vedomie:

Vzhľadom na strane opatrenie, veľkosť môže mať 1-2 cm chyba

Vzhľadom na Iný Monitor, farba môže byť rozdiel

Z dôvodu dlhého poštovné, položka môže poškodiť počas prepravy, ak je položka škody, pls kontaktujte nás v prvom rade bezprostredne predtým, než opustí spätnú väzbu, vďaka za pochopenie!

Nákupné Tipy 1. Položiek bude loď sa čoskoro po prijatí overené platby. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu. 2. Prosím, overte u colné pred nákupom. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. obvykle budeme loď všetky objednávky ako darček a vyhlásiť, aby sa minimalizovalo kupujúci dovozu dane. 3. To zvyčajne trvá okolo 4 až 5 pracovných dní expresné v Číne, a 10 až 50 pracovných dní od www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava na loď do vašej krajiny. 4. PS: Ak položka bude odoslaná doporučenou air mail, trvá 7-30 dní (1-3 týždne) pre deliverydepending o vašej polohe. Väčšina položiek bude doručený do 2 týždňov, zatiaľ čo niektorí môžu trvať až 6 týždňov, je to normálne.- Ak chcete, aby sa dostal produkty, rýchlo, Prosím zvoľte spôsob prepravy DHL,UPS, FEDEX alebo EMS,musíte zaplatiť poštovné náklady. Balíky zasielané pomocou týchto spôsobov, ako dorazí o 1 alebo 2 týždne. 5. Poznámka: ruský kupujúci je potrebné, aby ste nám povedali svoje meno a priezvisko! Vďaka! Spätná väzba 1. Keď sa zobrazí položka a spokojní s produktom,Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, budeme vďační hlboko a robiť to lepšie . 2. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. O Nás 1. Sme ochotní nadviazať spoluprácu s predajcami po celom svete , zabezpečujeme aj lacné produkty. Zároveň poskytovať čo najlepšie služby pre každého. Sme nielen predávať výrobky, ale čo je dôležitejšie je služba. Ak máte akékoľvek problémy, prosím, neváhajte kontaktovať, Sme vždy pre vás slúžiť. 2. Náš pracovný čas: AM9:00-PM9:00 (CN čas) 3. Všetky vaše otázky budú zodpovedané v 1 hodiny. ( Okrem výnimočných prípadov )

Štítky: pekáreň nástroj, pečivo rozsahu, cesto na, mat kremíka, PEČIEME, cesto mat, silicon mat na pečenie a varenie, bunda mužov zime, cesto sheeter, 2cm mat.


( 2 Hodnotenie )

Počet