Lolita šaty mäkké sestra vietor retro tmavé roztomilý čela mesiac lolita sukne rozstrapatené roztomilý

€15.94


Prosím, všimnite si, že tlačidlo tvar z každej šarže oblečenie vyrába továreň môže líšiť od obrázku. Ale tvar bude hviezda! Ak si mysli, prosím, poradí,vďaka! Temné, gotické a tajomný pocit~~ S šaty, to je viac Lolita~~~ S pásom, môžete zviazať pokloniť pred a po veľkosť Dlhým rukávom šaty: sukne dĺžka 82 poprsie 96 šírku ramien 35 rukáv dĺžka 60-Krátke rukávy šaty: sukne dĺžka 82 poprsie 96 šírku ramien 35

(manuálne meranie, 2-4cm je normálna chyba)

Popis: 1.100% nové značky a vysokej kvality. Nosenie mäkké a pohodlné. Jednoduché šaty a šaty. 2. Klasická móda, nikdy z dátumu. 3. Štýlový dizajn, vyrobené z veľmi dobré žáner materiálu. 4. Vhodné pre všetky príležitosti. Vhodné pre voľný čas, v práci, doma, prázdniny, outdoor, nakupovanie, atď. 5. Pohodlné a mäkké textílie, profesionálne šitie technológie, jemné vlákno, umývateľný a odolný. 6. To je tiež dobrou voľbou pre gifting dary od svojej rodiny a priateľov. Poznámka: - Ručné meranie jednotka: cm - v Dôsledku rôznych oceňovacích metód, 1-3 CM chyba je povolené a kvality problém nie je v rámci chyba rozsah! - Z dôvodu rôznych dôvodov, pre streľbu svetlá, monitory, môže byť odlišná od farby grafu, prosím, prednosť v naturáliách!!

Štítky: šaty žena, gotická šaty oblečenie, šaty, šaty viktoriánskej, tin šaty, lolita, šaty gothic lolita, sukne visual kei, gothic lolita, župan ženy.


( 4 Hodnotenie )

Počet